Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
\m/ :vozbud:

Емо-икончето кажува се! Најс.

Случајно го фатив девојчето што ја пееше Whole lotta love и тоа на само 15 години

daaaaaaaaaaaaaaaamn :eek: :cuc::cuc:

Ми се направи ќеф девојчево наше што пееше од Цепелин. Им објасни на шабаните некои работи.
Одличен глас, само со таа музика што ја пее, овде највеќе ќе може во ноќен клуб да има по некоја свирка и тоа е тоа.
За жал.

Ај што ја обожавам песната, али девојчево е ненормално со тоа гласот! :cuc:

Секоја чест:cuc:..да испееш песна од Лед Цепелин пред ваков настан каде те гледаат милиони и тоа само на 15 години навистина треба смелост и храброст..браво за чупето

Оваа Велков секое појавување на телевизија е се потенка и потенка.. :confused:

WoW браво за девојчево ,растурило!
Малку богданско-српскиов не и го препорачувам али сепак секоја чест на настапот

Одлично пее девојчево,само незнам зошто се обидува црвски да збори.

Зелко е националистичка стока бе турете му пепел,ќе фати рак на таа бемката гадна на фаца и толку ќе биде од него,плагијатор бетер од ламбе.

Зелко толку ми стана антиатичен со Х фактор да просто крајот не можам да му го фатам. Дури и ако е вистина муабетот дека е платен вака да се однесува - сепак, одлично му лежи на ова сељачково во него.

Девојчево со рокерскиот глас испеа феноменално, а коментарот и фацата на Зелко беа у смисла - ти давам „да“ али онака ради реда и уз ку*ац.

Одвратно створење,бре

Ги мразам овие избори на таленти ради дилемата со која се борат кандидатите дали треба да се иде во дукс, одело или Бјорк лебед халина. Малава им ги сруши стеротипите. Вива ла рок!

И покрај тоа ќе речам: Зошто бе златно девојче си ја арчиш рокераната по вакви квази шоуа? Кој видел аир од нив?

Реално најдобар беше оној на надргогиран што личеше, јас мислам тој не е за ова, треба да земе и одма бенд да создаде, да не се влече по вакви срања. Исто така ептен добар беше и оној докторот што е, тој за 10 беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom