Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да ги гледам по ред на раат ко што треба, али ај нека биде преку Јутуб да не чекам :)

На јутјуб некој од кандидатите не ги имаат ставено а во X Factor Старс и Патрола посебните емисии прикажуваа и кандидати кој не ги прикажуваа во премиерните изданија на аудициите во вторник.

Го изгледав и ислушав овој Даниел, стварно поштено испеа, али не гледам од кај ви излегле коментариве за Жељко демек љубоморен, ова-она, не знам што... не видов ништо такво, сите беа супер во жирито и баш како што треба се понашаа. Пак ми мириса ова на правење од мравка слон некако...

А зашто не ги емитуваат антиталентите ? Сигурно имало и такви пријавени.
Можеби ги чуваат за една специјална емисија, или ?

А зашто не ги емитуваат антиталентите ? Сигурно имало и такви пријавени.
Можеби ги чуваат за една специјална емисија, или ?

Пред ова имаше пред-аудиции одржани во секоја држава посебно. Ова што го гледаме е во студио на Пинк.
Во Македонија пред-аудицијата беше со SCM. :)
Ама сепак имаше некој кој што исфалшираа и добија 4 'не', но сепак колку толку имаа глас.

и овој ми се допадна мене многу.

Освен што добро пее, ја има и онаа самоувереност која се граничи со ароганција, нешто што е одлика на повеќето ѕвезди. Или како што кажа Јоксимовиќ: „Знаеш ли зошто ќе бидеш ѕвезда? Зашто веќе почна да ме нервираш.“ :D
А замислете, баш Жељко да му бил идол на детево.

Дечково пее али го згрешил шоуто, овој ти е за по кафани и дворани да пее пред цуци со чижми до колена и миничи до бразилката, пред фраери со златни ланци.... Гет тхе пикчр

Слушнав на фб еден дечко вчера што ja пеел hero и уште една, ете тој е за тука и да иде до финале, арно ама....
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 03:09 ---
Еве го најдов тој
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 03:11 ---
Машала нашиов има 250к гледања на јутуб

Даниел за 3 дена собра 30к лајкови на фејсбук. Пишано му е.

Инаку има две страни, една со 20к, друга со 10к. И на двете пишува дека се официјални, и на двете објавува статуси, слики...
Неможе некако да побара да му ги спојат?
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 22:24 ---

Мене не многу. Се гледа си има стил дечкото, ама многу се дере. :icon_lol:
Погледнете мѕ го овој настап со Калиопи на некое финале, ја уништи Црно и Бело. :place:

Зелко уфилман дека е Сајмон, је, је, је. А он кутриот не устаје да аплаудира, дека му тежи пудрата:ROFLMAO:

Од интервјуто на Даниел за Телеграф:

Што се случуваше по твојот настап, зад камерите?

- Пред да настапам речиси никој не ми правеше муабет, меѓутоа кога се вратив зад камерите, мислам дека целата зграда на телевизија Пинк дојде да ми честита и да ми каже дека сум ги воодушевил.

Имаше ли можност да се видиш со Кики, Жељко, Емина, Кристина, што ти кажаа?

- Не се видов само со Жељко. Откако сето тоа заврши, одзади дојдоа Кики, Емина, Кристина и сите тројца ми кажаа дека сум ги оставил без зборови.

После пак викајте дека Жељко не бил љубоморен...!

Целото интервју: ТУКА

Господиии... па убаво прави Жељко, нејќе да ги дига у небо уште на прва аудиција у старт ебате. Ехх бее... љубоморен бил :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom