Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    307
Добро бе ги браните педериве заради еден посран Партизан?! Зарем Партизан ви е поважен од Македонија, па толку да ги браните нашите најголеми душмани?! А за жени и деца не знам баш, на видеото некако машки гласој се слушет.
Toa ти се тие добропознати wanna be Срби или популарно наречени србоманчиња. Тие мајката ќе си ја продадат за Партизан, Звезда и Србија, а не па Македонија!

Е тоа си се заебал.Ете и ја за Партизан сум,ама никогаш нема да биде пред Македонија,НИКОГАШ.

Ти не, ама има многу што Партизан им значи многу повеќе од Македонија! Затоа не ебе кој сака, 25% се србомани,25% бугарофили, 25% Албанци, многу малку се оние прави Македонци.

Босанциве се најлуди бе ги сакам поради хуморот:

zuuzu.png

...јер нас по козна који пут боли... :pos:

БББ се вратија на Максимир после 13 месеци бојкот.Околу 2500 души се собраа со Вараждин.

БББ се вратија на Максимир после 13 месеци бојкот.Околу 2500 души се собраа со Вараждин.

Шо им текна да прекинат бојкотот бе ?

Шо им текна да прекинат бојкотот бе ?

хаха дојде дербито со Хајдук и затоа изгледа :) тие сеуште го критикуваат Мамич да си замине од клубот но тој нема абер..
eве уште нешто од БББ

dinamo-varazdin_1.jpg

dinamo-varazdin_2.jpg

dinamo-varazdin_6.jpg

dinamo-varazdin_7.jpg

dinamo-varazdin_10.jpg

dinamo-varazdin_14.jpg

Синѓелиќ - Раднички, градско дерби...
delijskisindjakorteo.jpg

fwkbxh.jpg

Мераклии се повеќе и повеќе изненадуваат со бројкиве :)
Ќе биде интересно наредна година кога најверојатно Раднички ќе влезе у прва лига после ХХ години.

Еве и нешто од Таурунум
net6.jpg

Ќе биде, најдоа спознор од Кореа ете сега ако приметуваш играат на друг стадион, стариот срушен им е градат многу подобар и поубав така да догодина ќе бидеи интересно, Земунциве највеќе ги респектирам к*р ги боли си тераат свој филм без разлика каде играат дали 2 или 3 лига... Штета испаднаа од 2ра иако у трета се подобри...

Mунзе Конза :cool:
Мада и у трета не им иде нешто. Штета што и они не играат прва лига, би било доста поинтересно со нив отколку со некој Металац или БСК, кои едвај 100 луѓе собираат на една утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom