Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Балканска ебанка ќе иде пак на Сити Радио од средина на септември, ама со Тони Део и Докторот, без Викса шо е скроз фајн бај ми. :)

Тони и Део...Хммм добри се и они али они идат на поинаков хумор отколку Викса. Незнам како ке соработуваат со Докторот зашто Викса и Докторот без озбилни цело време дур реметеа за разлика од Тони кој неможе да не се насмее на цел глас.

На Викса шегите му се избјатија скроз, колку беше несмешен последната сезона тоа беше чудесија, Докторот алал вера, ради него воглавно и слушав ја, овде вишокот е Део, Тони и Докторот би биле добар тандем, овој шо ќе праи не знам.

а да и Опуштено на А1 годинава забораив да кажам :helou:

Фиџи (тонец во 103 на времето) би бил 100 пати подобар од Дејо за на радио :) Јохан 200 пати :)

И ако веќе прават во тој состав што го пиша Итар Пејо, нека сменат име на емисијата. Мене (комерцијална, балканска... каква и да е) е-банка ме потсетува на средно, па на факс, па на прото работно место во нет кафе, ноќните смени во ИнтерНИК, и секопјат бил ВИКСА оној кој ја носел фрашизата со себе.

ГО САКАМЕ ВИКСА! :S:S:S тони е ок, ама МНООООООООООГУ се дере и смее ружно. а део никако не го можам. абе на нерви ми иде.
нема да биде тоа тоа... :'(((
пејо, сигурни информацииве?!

пејо, сигурни информацииве?!
dasdau.jpg

едино они ако не прдат : )

Attachments

• dasda.jpg
    dasda.jpg
    54 KB · Прегледи: 142
Закон!

“Добравечер...на телефон е Докторот...Дали слушате Цити Радио?...“ :pos:

оохооо ке биде смеење...фак, пак непроспани ноќи..

Да се размрдаме малце, повторно...

Samo shto dobiv poraka od Viksa, Ebanka ke pocne
pak da se emituva od sredina na Februari 2010 :))))) povekje informacii
malce pokasno

Нешо викаа на Равел дека ќе било.

Ауу ќе биде стварно добра ебанка.:drk::drk::drk:

Море мамицата негоа, пеерче големо испадна, ќе има, ќе има, ЌЕ ИМА, маде голо имаше, дур не има, само шпекулации од земјопотресни пропорции. :D

ТО ТО ТО ТО ТОООООООООООО!!! БАЛКАНСКА ЕБАНКААААа ај информација ако сакате само... па ке биде на сити? ист термин од 24 до 26 или нешо има преправка???

Абе све ок ама Е-банка без Викса не е тоа тоа,кој што сака нека каже.:toe: Тони е смешен на свој начин ама лошо ќе звучи на радио деренџање и смеење како што тој знае во 2 по полноќ :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom