Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
стврано бе не се заебаајте вака,“затреперив како прваче’’ :pos:.

Иначе слушнав нешто дека Викса ке се маткал со некој проект на онаа Џангл ТВ ама дека не ми е проверена реков да не почнало случајно :)
Kако немам една телевизија,лелее како го регрутирам Докторот за една емисија има партали да летаат :):):)

абе ме запаливте и мене ко мајмун. ај ќе му свртам утре на докторот, доцна е сега, овај нали, па ќе ви кажам што ми рекол х)

Викса последно го слушав на утринска на Сити. Му требаше цел еден век да се навикне да работи посабајлечки :pos:
Сеа плус и Џангл ТВ...
аххх, со исчекувањето се ствара тензија, напнатоста расте, желбата кај народот да ги чуе пак Јохан запета Виктор Петров Викса, и Докторот нали

Викса последно го слушав на утринска на Сити. Му требаше цел еден век да се навикне да работи посабајлечки :pos:
Сеа плус и Џангл ТВ...
аххх, со исчекувањето се ствара тензија, напнатоста расте, желбата кај народот да ги чуе пак Јохан запета Виктор Петров Викса, и Докторот нали
кога има емисија од сабајле?

Сеа плус и Џангл ТВ...

Абе а за ебанка има нешто официјално кога ќе почнува или сеуште е само наскоро?

Балканска ебанка нешто најоригинално и најдобро "срање" што излегло од медиумите кај нас. Кога можам обавезно слушам и мора некој да разбудам дома од смеење:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Капа им симнувам во секој момент на Викса, Докторот и Јохан. Сега ова што е со Џангл или кој знае што врска неам зашто не пратам у задње време али ќе се информирам подобро да можам да следам.

Еден другар слушал интервју со Викса и чул дека ке почне пак,ама не слушнал убаво од кога точно :icon_neut :)

последно го слушав викса во утринска од 8 до 10 шо му е на сити...
и не туку пиши вака по темава од нигде никаде... се израдвев, си реков почвит то... :(

ДАЛИ ЌЕ ПОЧНАТ ВЕЌЕ У ПИЧКУ МАТЕР?!?!?!
начув демек од јануари, АМА ЕВЕ НЕМА НИШТО! :@:@:@

ми недостигаат многу :'(

Нема пари, не верувам да почнат.

И јас баш мислев ВЕР Д ФАК ис Ебанка?! Рекоа нешто некои дека од Јануари ке почне али еве до сеа го нема....

А што пари се потребни за радио емисија?

Викса кога беше кај Жаре најави дека имале најдено некоја банка за спонзор и штознам уште некој други али чекале појма-немам шо за да почнат...

Најверојатно од фебруари ќе ја биде, и покрај докторон ќе имало уште некој таков лик, само шо не ми теквит како се викаше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom