AXN - Нов филмски канал во Македониjа

S

Sheldon Cooper

Гостин
Е го нема, а баш утре сакав да си ја гледам серијана „Интернат“... може ќе ја вратат деновиве пак :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
Нема ништо, на местото кај што ми беше мемориран сега си дојде ФОКС Лајф кој се наоѓаше еден канал понапред од АХN.. беа 85 сеа се 84 канала..
највероватно ќе го врата

Еве што пишаја Макс тв за AXN и Disney XD на facebook
Во фаза сме на тестирање на AXN и Disney каналот, ве молиме за малку трпение. Многу скоро, како што беше најавено ќе бидат пуштени.

значи ги тестираат сеуште тие програми ,што значи не бил намерно исклучен АXN

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
Што бидна со каналов знае некој го има ли на МАКСТВ??

Член од
8 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
30
Sega vidov izvestuvanje od Cabletel deka od utre nema da ja ima povekje HBO na digitalnata tuku kje bila zameneta so drug kanal :( Se nadevam deka kje bide ili cinemax ili nekoj drug kvaliteten filmski kanal a ne nekoja glupava balkanaska televizija. ako ima nekoj informacija koga televizija kje bide mesto HbO neka pise.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Sega vidov izvestuvanje od Cabletel deka od utre nema da ja ima povekje HBO na digitalnata tuku kje bila zameneta so drug kanal :( Se nadevam deka kje bide ili cinemax ili nekoj drug kvaliteten filmski kanal a ne nekoja glupava balkanaska televizija. ako ima nekoj informacija koga televizija kje bide mesto HbO neka pise.
Оф топик...што има овој пост врска со темата?! :toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
На Фејсбук стигна известување дека каналот е повторно вратен, а еве гледам го има и на ТВ 506 е бројката каде што е ставен.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.024
Поени од реакции
8.344
MaxTV Ве известува дека ексклузивно на МaxTV, на програмскиот број 506, пуштивме нов ТВ канал – AXN. АXN е филмски канал на кој ќе може да гледате филмови и серии од сите жанрови преведени на македонски јазик. Ви посакуваме пријатни моменти со програмата на AXN и MaxTV. MaxTV тим ps. Доколку сеуште AXN не е дел го нема на вашиот MaxTV, направете рестрарт на Медиа приемникот

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Интересна работа на страната на AXN има можност да се гледаат цели серии и филмови,за почеток го имаат ставено спајдармен 2ката и може бесплатно да се глеа :) .
http://www.axn-mk.com/full-episodes?id=52717497001

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Flash Forward ке го даваат :vozbud::vozbud::vozbud:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
страницаба само дба филма дава а ова сериите не ги пушта ....

Интересна работа на страната на AXN има можност да се гледаат цели серии и филмови,за почеток го имаат ставено спајдармен 2ката и може бесплатно да се глеа :) .
http://www.axn-mk.com/full-episodes?id=52717497001
и само тој и уште еден а кај се нови да дадат

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
страницаба само дба филма дава а ова сериите не ги пушта ....

и само тој и уште еден а кај се нови да дадат
Па ти колку сакаш?
Ако сакаш повеке стај си Боомтв или МахТв,што значи плати си и ке ги глеаш сите серии..и филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom