Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha da imam,A kolko e pare apoxi i kude bi mogaja da zemu ?
Најдобра глина за моделирање е од Milliput и ја има само во странство за некои 8 до 10 ЕУР за 120 г. пакување. Пробај на ebay или amazon.
Јас користам putty од Tamiya ама не е тоа-тоа, повеќе е за затворање на дупки и средување на нерамнини.

Mожеш и со ваков лепак на база на смола да направиш делови.
images.jpg Metal-Epoxy-Resin-Glue.jpg Quick-Epoxy-Glue-64G-PCS-.jpg 755105891_007.jpg
Се меша 1:1 а кога ќе се исуши може да се обработува и додава
Се продава по пазарите,цената му е од 100 денари нагоре

Mожеш и со ваков лепак на база на смола да направиш делови.
Прегледај го приврзокот 94791 Прегледај го приврзокот 94792 Прегледај го приврзокот 94793 Прегледај го приврзокот 94794
Се меша 1:1 а кога ќе се исуши може да се обработува и додава
Се продава по пазарите,цената му е од 100 денари нагоре
imam tkv lepak ne sam zadovijan sg za lepenje koristu agt lepak a habe gi pravu od pleksiglas i kit malko povise vreme treba ama super iskaca sg ide leto ke se uvezbam povise :D

imam tkv lepak ne sam zadovijan sg za lepenje koristu agt lepak a habe gi pravu od pleksiglas i kit malko povise vreme treba ama super iskaca sg ide leto ke se uvezbam povise :D
Каде наоѓаш толку тенок плексиглас.

Tatkomi e tislee on mi donasa parcinja sto gi ostanev 3mm i imam aparat za poliranje ja ga koristu za formiranje na preksiglas i modifikacie na avticinja

Кај сте бе ?? Никој нисто нема купено или преправено ?? :)

Уште еден член во BMW фамилијата. Не го носи беџот на BMW, но носи мотор од BMW, 4.4 V8.
Bburago 1/18 Morgan Aero 8 :

И моето ново 1/18 Porsche (993) 911 turbo од Anson, според мене најубавото турбо Порше до сега.

И двата модела ќе одат на доработка според 1/1 моделите, но прво да го завршам Ферарито 288 GTO. :)

20140614_170149.jpg 20140614_170139.jpg 20140614_170158.jpg aj i ja da se pofalu ovoj e novo u kolekciju,spored mene ovoj e ultimate muscle car 1:24 65' shelby cobra 427
samo sakam da ga isfarbam motor

Прегледај го приврзокот 95230 Прегледај го приврзокот 95231 Прегледај го приврзокот 95232 aj i ja da se pofalu ovoj e novo u kolekciju,spored mene ovoj e ultimate muscle car 1:24 65' shelby cobra 427
samo sakam da ga isfarbam motor
Јас би и ги сменил и бандажите, за нешто поспортско, или пак да ставиш гуми со понизок профил.

Nema da ga diram sakam da ostane fabricko samo motor ke ga sredu[DOUBLEPOST=1402829882][/DOUBLEPOST]Novo avto za delovi isto 20den zema ga za gume za bmw i motor mi trebase :D
image.jpg
image.jpg
Eve i do kude e bmw mnogo mi se svigav bandazi kako mu stoiv

Nema da ga diram sakam da ostane fabricko samo motor ke ga sredu[DOUBLEPOST=1402829882][/DOUBLEPOST]Novo avto za delovi isto 20den zema ga za gume za bmw i motor mi trebase :D
Прегледај го приврзокот 95268
Прегледај го приврзокот 95269
Eve i do kude e bmw mnogo mi se svigav bandazi kako mu stoiv
Мислев да ги смениш за да изгледа пореално. Вака тркалата личат како да се извадени од кола од 1935-та година. :D На вистинскиот модел (1/1) не се вакви, овие на моделов кај тебе лошо се изведени т.е. промашени. :)
1965-shelby-cobra-427-002.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom