Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
исто така и на BMW-то М3 саерија купе сменети бандаши [DOUBLEPOST=1402175466][/DOUBLEPOST]Не го продавам.BMW e Ha Kyosho.[DOUBLEPOST=1402176020][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 94599 Прегледај го приврзокот 94600[DOUBLEPOST=1402176857][/DOUBLEPOST]eve nesto od auto art
Spored mene mnogo golemi gume si mu stavija na mece.Ja bi smenija toj ili ako tise svigav izvleci gi krila predni i zadni ovakoj izgleda smesno pisi sto odlucis[DOUBLEPOST=1402181353][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 94582 ;)[DOUBLEPOST=1402173763][/DOUBLEPOST]остана усте лакирање мислам дали да ги офарбам црни браниците чекам ваше мислење зоц го послушав за алхохолот што написа. исто така и црвеното ферари е правено а другото е стандарт.
U koju boju ke ga pravis isto mislu udenu boju da ti e celo svetlo plavo e ubava 360ka baby blue ili silverblue

Прегледај го приврзокот 94582 ;)[DOUBLEPOST=1402173763][/DOUBLEPOST]остана усте лакирање мислам дали да ги офарбам црни браниците чекам ваше мислење зоц го послушав за алхохолот што написа. исто така и црвеното ферари е правено а другото е стандарт.
Белото Ферари е топ во бела боја, исто и бандажите му стојат.,под итно фарбај ги браниците во бела боја. Може и моторот малку да го чепнеш.
Ако сакаш имам една 1/18 жолта модена, само нема бандажи, не се скршени осовините и дисковите. Или за правење или за делови.

Dnska ga kupi na pazar za 20den Revell Gemballa Avalanche 1:24 mnogo cool model za zal mnogo e osteten da se spasi.Kupi ga samo za gume i nekoi delovi
image.jpgimage.jpg
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

@Andreja28 еве ја 1/18 Модената, чисто да видиш за што зборам. Осовоните се супер, тркалаат и вртат, седиштата се извадени и ги имам. Му фалат само издувите.
Ако сакаш имам и комплетен мотор од 1/18 Бураго Ферари Ф50.

imam orginal izduvi za modenata se mislam da go rasturam ferariro f50

Последно уредено:
zocc немам веќе такви:(
Ок, тоа е. Нешто спојлери, мотори од коли, издуви, седишта да не имаш ??[DOUBLEPOST=1402323226][/DOUBLEPOST]
Интересно моделче, ако купиш modelling putty (нешто слично на глина) од странство и пластични профили со малку трпение може да ги рекреираш вратите и задната хауба со спојлерите. Има доста работа ама па вреди да го имаш во колекција. :)

aves_putty.jpg

Последно уредено:
deneska go kupiv noviot helikopter broj 7, pozarna ne kupiv, vnimavajte ako odite vo ramstor, poglednete dvapati pred da kupite, ima dve pozarni i dvete se so skrseni trkala, ne brzajte inaku se podnoviv so nov model 1/43 renault alpine, dobra izrabotka za tie 250 denari, osobeno sto vakvi leki old timeri mi nedostigaat vo kolekcijata[DOUBLEPOST=1402330612][/DOUBLEPOST]alpine-a110-rouge-mondo-motors-1-43e.jpg

Последно уредено:
deneska go kupiv noviot helikopter broj 7, pozarna ne kupiv, vnimavajte ako odite vo ramstor, poglednete dvapati pred da kupite, ima dve pozarni i dvete se so skrseni trkala, ne brzajte inaku se podnoviv so nov model 1/43 renault alpine, dobra izrabotka za tie 250 denari, osobeno sto vakvi leki old timeri mi nedostigaat vo kolekcijata
Може да ставиш и некоја слика, за промена, да видиме сите. :)

Ete ja nemozam da slikam salam, oti decava ako gi vidat kolite ke prestanam da sobiram veke, se mi e krenato vo kutii,
neznam ni brojka od prilika nekade okolu 190 modela imam do sega

Ок, тоа е. Нешто спојлери, мотори од коли, издуви, седишта да не имаш ??[DOUBLEPOST=1402323226][/DOUBLEPOST]
Интересно моделче, ако купиш modelling putty (нешто слично на глина) од странство и пластични профили со малку трпение може да ги рекреираш вратите и задната хауба со спојлерите. Има доста работа ама па вреди да го имаш во колекција. :)

aves_putty.jpg
Ja bi probaja da ga spasu ama mnogo vreme ke treba imam modeli koi spored mene su pogore na spisak i plus nemam skil ili iskistvo da gi napravu od samo sliku da imam takv model kopletiran bi probaja ama sg kako sto sedi e nemoguce[DOUBLEPOST=1402333808][/DOUBLEPOST]image.jpg Svi su u zalnu sostojbu[DOUBLEPOST=1402333967][/DOUBLEPOST]Bugatti e posle bmw

Последно уредено:
Ja bi probaja da ga spasu ama mnogo vreme ke treba imam modeli koi spored mene su pogore na spisak i plus nemam skil ili iskistvo da gi napravu od samo sliku da imam takv model kopletiran bi probaja ama sg kako sto sedi e nemoguce[DOUBLEPOST=1402333808][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 94757 Svi su u zalnu sostojbu[DOUBLEPOST=1402333967][/DOUBLEPOST]Bugatti e posle bmw
Зошто бе Трендо ?? Не е толку тешко, трпението е најбитно, да не брзаш само. Прво го правиш основниот изглед, чекаш да се исуши, после му маваш водена шмиргла и детали со шило по предходно маркирани места. Интересно е моделчето и ретко, вреди да се проба. :):sick:
Гледам дека во кутијата имаш доста занимација за летово. :D

Зошто бе Трендо ?? Не е толку тешко, трпението е најбитно, да не брзаш само. Прво го правиш основниот изглед, чекаш да се исуши, после му маваш водена шмиргла и детали со шило по предходно маркирани места. Интересно е моделчето и ретко, вреди да се проба. :):sick:
Гледам дека во кутијата имаш доста занимација за летово. :D
Hahaha da imam,A kolko e pare apoxi i kude bi mogaja da zemu ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom