Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев да ги смениш за да изгледа пореално. Вака тркалата личат како да се извадени од кола од 1935-та година. :D На вистинскиот модел (1/1) не се вакви, овие на моделов кај тебе лошо се изведени т.е. промашени. :)
1965-shelby-cobra-427-002.jpg
Znaci imas povise cobre ovaj moja e AC 1965

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    43,1 KB · Прегледи: 7
  • image.jpg
    image.jpg
    62,9 KB · Прегледи: 7
Добро и таква да е, пак бандажите не се исти, како и да е, немаш избор. Тоа е. :)[DOUBLEPOST=1402907070][/DOUBLEPOST]
Чекај сега, твојата е AC Cobra ?? Зошто горе пиша дека е Shelby Cobra. Европска (Британска) и Американска верзија, кои се разликуваат меѓу себе (1/1), како што знам. Ама пак нема врска, терај го моделчето, убаво изгледа. И не го оставај BMW-то не завршено. :)

Последно уредено:
Добро и таква да е, пак бандажите не се исти, како и да е, немаш избор. Тоа е. :)[DOUBLEPOST=1402907070][/DOUBLEPOST]
Чекај сега, твојата е AC Cobra ?? Зошто горе пиша дека е Shelby Cobra. Европска (Британска) и Американска верзија, кои се разликуваат меѓу себе (1/1), како што знам. Ама пак нема врска, терај го моделчето, убаво изгледа. И не го оставај BMW-то не завршено. :)
svi su shelby ama prvi su ac am bmw nemam vreme sg u sredu treba u bolnicu da sedu :/ cim se vratu ke bide zavrseno i drugi ke gi pocnu

Де бре, што ти бидна ??
Pa iskociva nekoi problemi, imam trnanje u noge i polovinu i sg ke idu toj da mi praviv testovi ama ke se zavrsi maximum 7dna minimum 2-3ri nisto strano pocna da mi provaga sg odvaj cekam da se vratu i da ga dovrsu spoiler mu e gotov,hauba mu e negde 50% najde gume treba zadnu osovinu da gu napravu i posle farbanje :D po moe mislenje 2-3nedelje i ke e gotovo

Pa iskociva nekoi problemi, imam trnanje u noge i polovinu i sg ke idu toj da mi praviv testovi ama ke se zavrsi maximum 7dna minimum 2-3ri nisto strano pocna da mi provaga sg odvaj cekam da se vratu i da ga dovrsu spoiler mu e gotov,hauba mu e negde 50% najde gume treba zadnu osovinu da gu napravu i posle farbanje :D po moe mislenje 2-3nedelje i ke e gotovo
Ај со лесно, побрзо да оздравиш. За колите лесно е, нема кај да одат. ;)

Уште еден мал напредок со Ферарито, детали во моторот, бога ми се намачив да ги залепам, многу се ситни. :D Обележани со зелени стрелки :

Еве како тоа изгледа кај вистинскиот 1/1 модел, обележано со црвени стрелки :

@Andreja28 еве ги моторите, конечно ги најдов, не знам дали се сите, може фали некој (размер 1/18):

Yamaha R7 и Yamaha R1 (Maisto)

MV Agusta F4 (Majorette) и Ducati 996 (Maisto)

Ducati Monster и Triumph 955i Daytona (Maisto)

Suzuki GSX-1300R Hayabusa и Ducati Supersport 900 (Maisto)

Triumph Tiger (Maisto)

Honda NSR Racing и Honda RCV 211 Racing (Majorette)

Honda NSR Racing VR и Yamaha YRT Racing (Majorette)

Yamaha YRT 250 Racing (Majorette)

Гледам има доста нови мотори од Maisto и Bburago, па може да ја подновам колекцијава. Штета што веќе ги нема од Majorette, многу поквалитетно се направени. :)

@zocc Honda RCV 211 Racing (Majorette) ako ne e tajna od kaj ja kupi? i koj razmer e?

@zocc Honda RCV 211 Racing (Majorette) ako ne e tajna od kaj ja kupi? i koj razmer e?
Порано, пред години, ги имаше во Веро маркетите. Сега веќе ги нема, 1/18 размер е. Штета, многу се квалитетни.[DOUBLEPOST=1403361869][/DOUBLEPOST]Прееска шетав во ГТЦ и тркнав до Крш да ѕирнам што има од мотори 1/18 размер, многу слаб избор. Најдов само Honda CBR 600 RR од Maisto и го купив. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom