- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 121
Super izgleda samo sakase da prasam crveno li ke bide ?
Super izgleda samo sakase da prasam crveno li ke bide ?
Да, црвено ќе биде.Super izgleda samo sakase da prasam crveno li ke bide ?
Сите 288 GTO кои ја имаат напуштено фабриката во Модена се црвени, освен еден два прототипа кои се во жолта боја и една специјална верзија по нарачка на султанот од Брунеи во црна боја. Бело никогаш официјално не постоело, тоа се префарбани модели. Така читав на Ферари чет форумот. Сепак црвено си е црвено.Ja bi ti predlozija drugu boju svi ferarri su crveni.Ja bi sakaja moe da se razlikue od drugi bi ti predlozija da razmislis za boju. belo 288 gto e mnogo ubavo .Ama kako sakas ipak e tvoe i pravi kako mislis deka e najubavo[DOUBLEPOST=1401877917][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 94274 Прегледај го приврзокот 94275
Да, да, те разбирам, фала за идејата. Ова ќе биде црвено, да биде автентично т.е. да се потрудам колку можам.Dada znam svi ferari su zamisleni da su crveni i Izgleda mnogo ubavo ama svi su CRVENI.Ja samo ti pisa moe mislenje
Метален или пластичен е
metalen, samo pokrivot e plasticen. Dosta e cvrst, ovaka na prvo gledanje izgleda kako da e evtina plastika..[DOUBLEPOST=1401997641][/DOUBLEPOST]Метален или пластичен е
Vidi na opakovkata dali ima internet adresa da gi razgledam tamu modelite