Автоматски или рачен менувач?

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување

Автоматик или мењач?

• Автоматска

Гласови: 24 16,9%
  • Мењач

Гласови: 95 66,9%
  • И двете

Гласови: 23 16,2%

• Вкупно гласачи
    142
Јас сакам да имам полна контрола врз колата додека ја возам и се чувствувам многу по флексибилен кога има мануелен или полуавтоматски. Автоматски може да се свари само во гужви во град , инаку за надвор е можам да кажам и опасен бидејќи толку ти станува досадно што можеш многу полесно да заспиеш на прав пат.

Bacillus gagous напиша:
инаку за надвор е можам да кажам и опасен бидејќи толку ти станува досадно што можеш многу полесно да заспиеш на прав пат.

epa zatoa u autoamtik ke kacis cura za da ne ti bide dosadno......:pipi:

Дефинитвно мануелен менувач. Целосна контрола над возилото :wink:

Ги сакам и двете работи...не сум обожавател на брза вожња така да ми пасуваат и двата...на подолги релации сакам да уживам додека возам така да и да е мануелен или автоматик не ми пречи воопшто...ама несакам куплук е тоа не го сакам...затоа и автоматикот ми се допага дека има само гас и кочница...:icon_lol:

Imam vozeno so dvete , po pazlivo vozam so manuell ili racen menjach , togas ne se sminkam vkola:)
A avtomatik e interesen na raskrsnica koga se provocira za mala trka do drugite svetla hihii , sekogas aplauzi dobivam :P..
Ah aj ke glasam za menjach.

ragazza напиша:
Imam vozeno so dvete , po pazlivo vozam so manuell ili racen menjach , togas ne se sminkam vkola:)
A avtomatik e interesen na raskrsnica koga se provocira za mala trka do drugite svetla hihii , sekogas aplauzi dobivam :P..
Ah aj ke glasam za menjach.

Наравоучение: Автомобил со автоматски менувач не е за тебе за твое добро

Со мењач по интересно ми е.
Онака автоматски досадно е...

Плус мењач ме држи у контрола на брзината. 2ра само ми крева до 35 мнс, а лимитот тука е 35 мнс така да не мењам у 3та намерно за да не возам пре брзо пошо ако заебам уште еднаш ќе ми ја земат дозволата..

Дефинитивно мануелен менувач без разлика дали низ град или на автопат. Да се осети кој ја има контролата, а бидејќи возам брзо и слушам гласна музика додека возам екстра ми е мануелен.

Bacillus gagous напиша:
Наравоучение: Автомобил со автоматски менувач не е за тебе за твое добро
Taka ti se ciniT:)

strogo racen menuvac, mrazam avtomatik

LouWeed напиша:
i dvete imat pro i kontra.....avtomatikot e za u grad najubaoto,ama na otvoreno po sportski e menjac!!
te molam trgni go toa deka dobrite momci ne igraatn rock and roll

(izvinete za latinica ne mi se uklucuva kirilica :( )

inace koristam manuelen a posakuvam trip-tronik. Trip tronik e prava stvar, kako sto sakas go koristis.

Не можеш лезетот да го осетиш со аутоматик!

Одбрав и двете мислам дека и двете се добри ама сепак повеќе сум за мењач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom