Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
aprilia atlantik 150 dajte ponuda

http://www.pazar3.com/ViewItem.aspx?itemId=154870

f9af7598-7b35-41fa-b5f4-710723841ce9.jpg

130960bc-28f4-4219-b9c3-a62d94400e18.jpg

Motorot e nov malku koristen. registriran cela godina

------------ и дека е априлија ххахахахаха :pos2: тежок кинез :tapp:

Ova nekoj nov model izgleda i mnogu bil redok :tapp::tapp:

Ova se gluposti, vakvi kinezi se naogjaat za 700 - 800 evra na novo..:tv:

Некни му се јавив на еден, бараше 3000 евра и му викам

„Ах, бате малку бараш, значи нешто не ја бива. Има еден 15000 бара за ваков Мерцедес!“:pos2::pos2::pos2::pos2:

3 години поминаа од сликата :))) Многу работи се менуваат за 3 години :tv: Пример...корозијата

3 години поминаа од сликата :))) Многу работи се менуваат за 3 години :tv: Пример...корозијата

Од кај знаиш, може не му е подесено времето на апаратот :baeh: Ако си го гледал претходно да биде објавен е друга работа :)

Нешто за колегата од Кавадарци...

(во олку снег ако ставам ланци со ескордот ке излезам секаде :baeh:)

780d9031-261b-4df2-b00d-838b4be49e57.jpg

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=463950

патем, со фаровите од 101 го нагрдил.... бандажите добро му стојат (според мене) мада не е возилово за возење по зима. Испаѓа како моторцикл да возиш :)

Нешто за колегата од Кавадарци...

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=463950

патем, со фаровите од 101 го нагрдил.... бандажите добро му стојат (според мене) мада не е возилово за возење по зима. Испаѓа како моторцикл да возиш :)

Да се само фаровите... Бандажите, никако, ама баш никако не се вклопуваат на вакво возило. Од седиштата верувам има останато само рамот па затоа изгледаат така мизерно. MB/GPW немаат отвор за полнење бензин на тоа место, туку се крева седиштето и се става директно во резерварот. Кровот, ако може така да се нарече, би можел да се направи подобро. Барем не му заварил метален и скроз да го уништи. Воланот е сменет... Шофершајбната е уништена!!! Браникот напред наместен врз оригиналниот и е од Фиат Кампањола - завртен наопаку (се гледа дупката за курблата долу во средина)... Околу моторот не коментирам затоа што оригиналот е стварно ламја, истиот проблем го имав и јас. Вака „среден“ не вреди ни десетинка од цената за која е објавен. Сакам да верувам дека се зафркава човекот, ама тешко.
Отепајте некое време низ Г503 или било кој Вилис форум и ќе видете дека вакви примероци не се продаваат ни за 500 долари.

не бе мислам дека не е негова колата он има еден јагуар

Dzish е сведок. 10 пати позачувано NSU 1200C ми го продаваа за 450 евра пред 2 години, а камоли 1500!

Dzish е сведок. 10 пати позачувано NSU 1200C ми го продаваа за 450 евра пред 2 години, а камоли 1500!
Каде отиде тоа чудо? Имаш инфо?

Што се дреми по битолските гаражи...

Ако не е во некоја гаража сигурно заминал кај ипче (отпадот) NSU принц има и во еден отпад не ми текнува како се викаше.

Дали има некој информација за некој олд тајмер , ама американски , како шевролет (импала или сл) , мустанг , крајслер и сл, нешто пред 70 те.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom