11-12 градска,отворено 8 сигурно,барем толку троши од братучед ми,инаку него превод го чинеше 5300 евра пред 6 месеци,аудито е исто како ова само е 2007 година.3.0 TDI ... колку троши аждеров? И колку ќе чини префрлувањето на МК таблици?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
11-12 градска,отворено 8 сигурно,барем толку троши од братучед ми,инаку него превод го чинеше 5300 евра пред 6 месеци,аудито е исто како ова само е 2007 година.3.0 TDI ... колку троши аждеров? И колку ќе чини префрлувањето на МК таблици?
11-12 градска,отворено 8 сигурно,барем толку троши од братучед ми,инаку него превод го чинеше 5300 евра пред 6 месеци,аудито е исто како ова само е 2007 година.
Многу е,ама кога ќе земеш во предвид дека возиш одлична кола,3.0 тди на која просек и е около 9,5 не е многу,еве пример Шевролет Круз,1,6 бензин троши толку,исто така и Лансерот троши толку а бензинот е поскап.много је куме ...![]()
Повисока класа и постара или пониска класа и понова?Е да ве прашам еден другар планира да зима кола на старо до 5000 еурца...да незнаете некој добри за продажба на нашиве страни пошто не пратам јас многу многу у последно време.
Интересна работа се случило со километражава за еден месец
Фиат добло случајно добило дупло помала километража
Прв оглас (си го продава човекот)
Втор оглас (плац го продава)
погледни подобро, не е иста колата на двата огласаИнтересна работа се случило со километражава за еден месец
Фиат добло случајно добило дупло помала километража
Прв оглас (си го продава човекот)
Втор оглас (плац го продава)
По што виде дека не е ?погледни подобро, не е иста колата на двата огласа
Истата е гледај назад мк налепницата, долу десно кај вратата, пластиката од таблиците истите сепогледни подобро, не е иста колата на двата огласа
Немам друга работаѕвони прашај![]()