Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
3.0 TDI ... колку троши аждеров? И колку ќе чини префрлувањето на МК таблици?
11-12 градска,отворено 8 сигурно,барем толку троши од братучед ми,инаку него превод го чинеше 5300 евра пред 6 месеци,аудито е исто како ова само е 2007 година.

11-12 градска,отворено 8 сигурно,барем толку троши од братучед ми,инаку него превод го чинеше 5300 евра пред 6 месеци,аудито е исто како ова само е 2007 година.

много је куме ... :D

много је куме ... :D
Многу е,ама кога ќе земеш во предвид дека возиш одлична кола,3.0 тди на која просек и е около 9,5 не е многу,еве пример Шевролет Круз,1,6 бензин троши толку,исто така и Лансерот троши толку а бензинот е поскап.

Е да ве прашам еден другар планира да зима кола на старо до 5000 еурца...да незнаете некој добри за продажба на нашиве страни пошто не пратам јас многу многу у последно време.

Е да ве прашам еден другар планира да зима кола на старо до 5000 еурца...да незнаете некој добри за продажба на нашиве страни пошто не пратам јас многу многу у последно време.
Повисока класа и постара или пониска класа и понова?
Бензин или дизел?
Давајте појче информации...

погледни подобро, не е иста колата на двата огласа
По што виде дека не е ?
што се разликува освен километражата? раткапни 3 дека стаиле? дека го залепиле левиот штоп кај што бил скршен ?

не ме зезај истото ауто е

погледни подобро, не е иста колата на двата огласа
Истата е гледај назад мк налепницата, долу десно кај вратата, пластиката од таблиците истите се :)
И штопо е скршен

Не да е истата кола
1. Предна маска двои, кај лев фар изгризана скршена
2. Задна десна врата лепенката

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1227243-Porsche-Cayenne-GEMBALA-GT--08
ImageHandler.ashx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom