- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новато теренско возило од лада кое беше презентирано во москва
Како што гледам од сликине, сеуште е концепт... така да не очекувај повеќе информации, а можно е и да не влези воопшто во производство.Да не те цитирам со сите слики
Бидејки денес ти е напишан постот, очигледно си го видел од Мотика. BTW антивен сум на форумов, али ни на крај памет не ми паднало дека има под форум за автомобили. Џипов ме натера да побарам
Да не замарам, прашањево ми е, знае ли некој која цена би бил автомобилот? Се скапав на интернет барање али не најдов.
умреа со минатиот векАурисов фаца акорд, гз хјундаи.. каде избегаа дизајнерите ?
Санос изгледа некако работат уште.Сликата е од 22.9.2012, со новите таблици.Не работат официјално поради активираната хипотека над имотот, а неофицијално на една друга страна на нет, налетав на информација/муабет дека нешто пак ќе почнувале, шо ги знамА сликава е како потврда дека нешто очигледно работат, сликано во Ноември 2011 на влезот од фабриката:
![]()
Еве и изворно од *сликарот*
Ovo vozilo je tada izaslo od fabrike i vidi se da majstori jos rade u negovim unjutrasnost. Inace, u onu vratu sta se nalazi krajnim levo na sliku, u unutrasnost fabrike imao je jos jedan bus, cini mi se da je bio novi, ali vidio mu se samo predna maska i cini mi se da je bio S-415 od onim sa novim izgledom. Bas me interesuje, citao sam na forumu kako to da ce rusiti fabriku, t.e. pogona Sanosu kad on jos proizvodi "lepotane", t.e. autobusi ?!?
taj autobus t.e. autobusi stoje u pogone sanos vise od godinu dana, ja mislim da je s715 i znam da unutra ima jedan s608 i jedan novi gradski autobus koi je niskopodan a od ko jos nijedan nije pusten u saobracaj.
kad je slikan autobus za feni industri?
Inace, Sanos ovo je slikano pre 2-3 dana kad sam sasvim slucajno prosao pored fabrike i slikao ovo... A taj drugi sta je u nutra, kako sta kazes da je S-715 bio je registrovan so najnovijem Sk tablica
Исто срање друго паковање ... како фолксваген ап и сеат мииШкода Ситиго пристигна во Македонија
![]()
Очекувам да биде доста продаван градски автомобил кај нас. Пред се, поради економичноста, а и цената ќе биде примамлива![]()