H
HCL
Гостин
Додај го и Still Life сериалот. Во изработка е Still Life 2.
Не сум ја играл Still Life. Така да неможам да кажам дали е добра или не. Да ја одиграм па ќе пишам свое мислење.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додај го и Still Life сериалот. Во изработка е Still Life 2.
Почнав вчера да ја играм Indigo Prophesy (Fahrenheit), мислејќи си дека е добра (8.4 оценка на GameSpot не е мала работа). Тешко срање. Очекував игра за ПиСи, добив конзолашка игра. Контролите - срање. Камерата - исто. Гејмплејот - исто. Едино приказната до негде е ок, и музиката, ама за другото не ми се ни збори.
Оценка за PC верзијата - 3/10.
Што не се најде некоја компанија да прави пак point and click авантури.. тоа е права авантура, со маус да се игра, а не во новиве ни м од маус нема..
Јас ја имам свртено ама многу долго заглавив кај последниот лавиринт ми фалеше еден прстен а не можев да го најдам.(случајно го најдов внатре после) Инаку играта стварно е лудилоМногу добра приказна има Still Life, приказната е да скренеш,загатки не знам,ако успее некој да ја помина нека ми каже,играта е брејнсакер!
Daj kazete kaj da gi najdam Monkey Island koj bilo del, najdov dosta torenti ama site se bez seeds i ne mozam da gi spustam![]()
едит од модераторот - не е дозволена пиратерија ... на оваа страна ги има сите четири игри од серијалот Monkey Island ... не е торент и нема да имаш проблем со сидери и личери