Авантури

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е мокна. Само пробај без guide да ја завршиш. И приказната е одлична, те внесува во играта тотално.

Sanitarium_Coverart.png

Еден од најболните наслови за РС!
Насловната музика сеуште ми стои во телефон.. повремено ја користам како рингтон :mhm:

znaci gi iam izigrano 11 nancy drew od mozni 18 :D gi obozavam ali mn tesko se naogaat ... :C

Ја играм во моментов Prince of Persia Warrior Within и можам да кажам дека е одлична игра, со одлична графика и доста тешка за играње.
Ако некој сака повеќе мозгање, нека си ја набави одма:helou:

НАЈДОБРА АВАНТУРА СПОРЕД МЕНЕ Е -- HARRY POTTER-- СИТЕ ДЕЛОВИ

Почнав вчера да ја играм Indigo Prophesy (Fahrenheit), мислејќи си дека е добра (8.4 оценка на GameSpot не е мала работа). Тешко срање. Очекував игра за ПиСи, добив конзолашка игра. Контролите - срање. Камерата - исто. Гејмплејот - исто. Едино приказната до негде е ок, и музиката, ама за другото не ми се ни збори.

Оценка за PC верзијата - 3/10.

Што не се најде некоја компанија да прави пак point and click авантури.. тоа е права авантура, со маус да се игра, а не во новиве ни м од маус нема..

Друже, сите Point-And-Click авантури што сум ги играл до сеа, сите од тука ги гледав кои се, што се, па ги симнував по торенти и такви ствари. Провери си тука, на нивната официјална страна, немаат утка. До сеа имам изиграно околу 10, сите се која од која подобри во поглед на се :)

Малку стара тема ама нема веза. За point and click...

Syberia, Syberia 2, Still Life.

Still Life 2:vozbud::vozbud: ја очекуваме кон крајот на оваа година.

Indigo Prophecy е ептен многу добра игра, ептен. Приказната е да паднеш на гз :) За тежина не е тешка ич, бар мене не ми беше али забавна е ептен.

Обожавам авантури и сега почнав да ја играм Syberia и како што викаат стварно многу е тешка ја уште у почетокот заглавив , дај помогнете малку што е финтата:toe:

L.M

Многу добра приказна има Still Life, приказната е да скренеш,загатки не знам,ако успее некој да ја помина нека ми каже,играта е брејнсакер!
Јас ја имам свртено ама многу долго заглавив кај последниот лавиринт ми фалеше еден прстен а не можев да го најдам.(случајно го најдов внатре после) Инаку играта стварно е лудило

ima li nekoja nova dobra avantura kako syberia i still life ??

Daj kazete kaj da gi najdam Monkey Island koj bilo del, najdov dosta torenti ama site se bez seeds i ne mozam da gi spustam :toe:

Daj kazete kaj da gi najdam Monkey Island koj bilo del, najdov dosta torenti ama site se bez seeds i ne mozam da gi spustam :toe:

едит од модераторот - не е дозволена пиратерија ... на оваа страна ги има сите четири игри од серијалот Monkey Island ... не е торент и нема да имаш проблем со сидери и личери

едит од модераторот - не е дозволена пиратерија ... на оваа страна ги има сите четири игри од серијалот Monkey Island ... не е торент и нема да имаш проблем со сидери и личери

A koja e stranata ?:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom