Australian Open 2018

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ебам и повреди и се у курац, да неможеш да се изнагледаш на Надал. колку ми е одвратен овај Чилиќ појма нема. Не само Надал шо се изнервира ја повеќе се изнервирав од него.

Дај прескокни го АО секоја година, ваков баксузен турнир немало и ќе нема.
Од повреда у финале, преку 2 добиени финалиња (да ги изгубиш), повреда од нигде у 1/4 финале со Мареј, повреда од нигде у 1/4 со Чилич. Бриши го од календар, почнувај си од Индијан Велс.

Како може скапаницава да се дере при предавање на меч не можам да разберам :confused: Да ти ебам живите усташки ментални, све ти ебам ментално.

Штета за Рафа, најмалерозен Слем за него дефинитивно.

Чилич и на Вимблдон вака се дереше, дојде финале и ги спушти гаќите. Следува реприза.

Чилич и на Вимблдон вака се дереше, дојде финале и ги спушти гаќите. Следува реприза.
Чекај нека го пројде Едмунд прво, ни тоа не му е сигурно воопшто. А ако случајно пројде има да биде разнесен во финале, каков црн Чилиќ, најбезмадестото створење на планетата земја.

Како може скапаницава да се дере при предавање на меч не можам да разберам :confused: Да ти ебам живите усташки ментални, све ти ебам ментално.

Штета за Рафа, најмалерозен Слем за него дефинитивно.

Не се дереше на предавањето, не лупај глупости. Се израдува дека направи брејк, потоа предаде Надал. Не е плачко Чилич и не е покварен играч.

Не се дереше на предавањето, не лупај глупости. Се израдува дека направи брејк, потоа предаде Надал. Не е плачко Чилич и не е покварен играч.
Се дереше откако се поздравија со Надал, се сврте према својот бокс и славеше урлаше таму, ЦАРЕЕЕЕЕ и АЈМООО нешо урлаше. Па Стен кога го освои АО крик не пушти по завршувањето на последниот поен, му ебам тоа гнидата одвратна.

10 гема, толку максимум ќе извлече Чилич против Федерер во евентуално финале. Овој Чунг освен ако се надмине себеси и да направи нешто, друго сценарио тешко.

Се дереше откако се поздравија со Надал, се сврте према својот бокс и славеше урлаше таму, ЦАРЕЕЕЕЕ и АЈМООО нешо урлаше. Па Стен кога го освои АО крик не пушти по завршувањето на последниот поен, му ебам тоа гнидата одвратна.

Па победа прославува, што да прави, да плаче? Си ја заслужи победата, одлично играше. Тој не го повреди Надал, не го удри со рекетот. Ако не си спремен за Грен Слем, не играј, едноставно е.

Не знам што ви е филмот со омаловажувањето на Чичилич, ама Марин има ГС титула, а вечни таленти од типот на Димитров, или играчишта како Налбандијан немаат. Чилич максимум изваде од својот физкиус и од својата кариера. Јас го имам Чилич во живо видено, не знаете како оди, нема да ти се верува дека може со спорт да се занимава, а не Слем да освои.[DOUBLEPOST=1516709609][/DOUBLEPOST]
10 гема, толку максимум ќе извлече Чилич против Федерер во евентуално финале. Овој Чунг освен ако се надмине себеси и да направи нешто, друго сценарио тешко.

Лупаш глупости, на кило.

Ставро не разбираш, никој не му вика да плаче, нема сеа да умира зашо Надал се повредил ама не е етички и културно така да се дереш а противникот ти предал во меѓувреме. Еве најсвежо што ми текнува види Надал лани со Буста на РГ како реагираше и дали славеше, исто и Стен овде во финалето итн итн.

Марин иначе можеше и многу повеќе да постигне да не беше едно обично безмадесто гомно, трилион мечеви има изгубено ради немање мадиња и проблем со битните поени и гемови.

А за евентуален меч против Федерер ако сакаш во едно 100 000 евра да се кладиме?

Па победа прославува, што да прави, да плаче? Си ја заслужи победата, одлично играше. Тој не го повреди Надал, не го удри со рекетот. Ако не си спремен за Грен Слем, не играј, едноставно е.

Не знам што ви е филмот со омаловажувањето на Чичилич, ама Марин има ГС титула, а вечни таленти од типот на Димитров, или играчишта како Налбандијан немаат. Чилич максимум изваде од својот физкиус и од својата кариера. Јас го имам Чилич во живо видено, не знаете како оди, нема да ти се верува дека може со спорт да се занимава, а не Слем да освои.[DOUBLEPOST=1516709609][/DOUBLEPOST]

Лупаш глупости, на кило.
:bravobe:
Тоа им го зборам цело време. Налбандијан пак ќе сфатам имаше и повреди ова она, ама Димитров да ми го величат најголемата беда у психолошка смисла, што никад нема да ги добие у директен дуел. Не сфаќам.
Не дека и Чилич немал психички падови, ама слем (добивајќи го Роџер), мастерс, еве сеа и Надал го плесна на слем, за Вимблдон да не праам муабет, тоа лани што му се деси колку немаше среќа.
Иначе тоа за антипатичен, нема поантипатичен. Не можам да го смислам. Ама тоа е друга тема.

Лупаш глупости, на кило.
И јас мислам дека лупа глупости, какви 10 гема, помалце се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom