G
garthok
Гостин
Новак од кога се ожени и доби деца почна да иде надолу, доказ дека не идат тениска кариера и фамилија заедно, кај федерер тоа не делува(ше) изгледа ноле не знае да балансира
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
druze, novak otkako se ozeni, i dobi dete, go napravi najdobriot rezultat u modern erata u tenisot, u toj period osvoi i 4 slema po red, sto sakas poveke od toa ...Новак од кога се ожени и доби деца почна да иде надолу, доказ дека не идат тениска кариера и фамилија заедно, кај федерер тоа не делува(ше) изгледа ноле не знае да балансира
Ако е така, на што се должеше неверојатниот пад на Надал во 2015 и 2016?Така де, видовити бевме ние дека повреден играл година уназад и уште игра.
И Гришо ултра-талентот.Дневна доза Стекднопертиза
Прегледај го приврзокот 184251
Другар, моментално Едмунд со онаа игра што ја прикажува досега е потешка препрека за Надал и од Гришо и Ник.И Гришо ултра-талентот.
@Stefan-kobe Ептен тежок противник Гришо за Рафа.. Нз како ќе го помине. А и овие букмејкериве појма немаат упм.. Едвај ги тепаше Мекдоналд и Рубљо, уште ми вика зашо имал помал коеф Кирјос.
Уште ти се чудам на толку пратење тенис, како моеше вакво “пиче” играч со:
1-9 против Рафа (победата му е на факинг Пекинг)
1-6 против Новак
0-6 против Роџер
Да го сметаш за посериозна пречка од Кирјос што е егал на секој можен меч со сите погоре што ги наведов. Ама ок.
И да, знам дека ќе кажеш шо не го тепаше во меѓусебната, ама едноставно лош меч ап му е Гришо на грков, на страна што нијанси одлучуваа.
Можно е, не викам не. Секој може да е поголема пречка од Гришо кој 6 години го чекаме да ги потисне, тој пустиот еднаш ги има тепано. Џабе и талент и се, него и Бердих вечните таленти, никад нема да ги сметам за пречка.Другар, моментално Едмунд со онаа игра што ја прикажува досега е потешка препрека за Надал и од Гришо и Ник.
А изгледа лани не си го гледал мечот во кој Надал изваде 0-30 во сервис за опстанок во мечот? Значи на 2 поена беше Гришо од финалето.[DOUBLEPOST=1516692696][/DOUBLEPOST]Можно е, не викам не. Секој може да е поголема пречка од Гришо кој 6 години го чекаме да ги потисне, тој пустиот еднаш ги има тепано. Џабе и талент и се, него и Бердих вечните таленти, никад нема да ги сметам за пречка.
How about Yes? Перфектен меч одигера Едмунд денеска, со 46 винери. Одлично движење и покривање на терен.Движењето и брзината е тоа што го прави поголема препрека од Ник за Надал.
Збориш за 1 меч од 10. И Вердаско 2009та беше исто толку блиску ко Гришо лани. Баш тоа што бил блиску, а губи во повеќе од 90% против фаворитиве, ти покажува каков победнички менталитет има.А изгледа лани не си го гледал мечот во кој Надал изваде 0-30 во сервис за опстанок во мечот? Значи на 2 поена беше Гришо од финалето.[DOUBLEPOST=1516692696][/DOUBLEPOST]
How about Yes? Перфектен меч одигера Едмунд денеска, со 46 винери. Одлично движење и покривање на терен.Движењето и брзината е тоа што го прави поголема препрека од Ник за Надал.
Не знам зошто ме замараш по интернетов, ова со скриновиве секој ден најселска работа, ај сега јас ќе ти копам на тебе што збореше дека Димитров ќе го тепа Едмунд, дека Хадад Маиа ќе покриела 7.5 хендикеп а изгуби со 20 000 разлика итн итн. Ти ебам селото прилепско што го носиш у себе.[DOUBLEPOST=1516696481][/DOUBLEPOST]Дневна доза Стекднопертиза
Прегледај го приврзокот 184251
Одговорот на прашањето си го даде сам во последната реченица што ја напиша. Ај наброј ми ги меѓусебните дуели меѓу Гришо и Рафа и кажи ми каде Рафа го разнел во последните 5-6 дуели, значи онака да го понижи. НИГДЕ! Се мачи Рафа со Гришо, многу заебан противник му е, има заебан слајс, страшна дефанзива, а од друга страна ти викам Киргиос у три добиени сета 0% шанси има со Рафа, физички пука за саат и пол два у ова може да се кладиме, глеј го на што личи прво искривено грбаво циганско створење, чим го расшеташ малце по теренот поенот е твој.И Гришо ултра-талентот.
@Stefan-kobe Ептен тежок противник Гришо за Рафа.. Нз како ќе го помине. А и овие букмејкериве појма немаат упм.. Едвај ги тепаше Мекдоналд и Рубљо, уште ми вика зашо имал помал коеф Кирјос.
Уште ти се чудам на толку пратење тенис, како моеше вакво “пиче” играч со:
1-9 против Рафа (победата му е на факинг Пекинг)
1-6 против Новак
0-6 против Роџер
Да го сметаш за посериозна пречка од Кирјос што е егал на секој можен меч со сите погоре што ги наведов. Ама ок.
И да, знам дека ќе кажеш шо не го тепаше во меѓусебната, ама едноставно лош меч ап му е Гришо на грков, на страна што нијанси одлучуваа.
Не знам зошто ме замараш по интернетов, ова со скриновиве секој ден најселска работа, ај сега јас ќе ти копам на тебе што збореше дека Димитров ќе го тепа Едмунд, дека Хадад Маиа ќе покриела 7.5 хендикеп а изгуби со 20 000 разлика итн итн. Ти ебам селото прилепско што го носиш у себе.[DOUBLEPOST=1516696481][/DOUBLEPOST]
Одговорот на прашањето си го даде сам во последната реченица што ја напиша. Ај наброј ми ги меѓусебните дуели меѓу Гришо и Рафа и кажи ми каде Рафа го разнел во последните 5-6 дуели, значи онака да го понижи. НИГДЕ! Се мачи Рафа со Гришо, многу заебан противник му е, има заебан слајс, страшна дефанзива, а од друга страна ти викам Киргиос у три добиени сета 0% шанси има со Рафа, физички пука за саат и пол два у ова може да се кладиме, глеј го на што личи прво искривено грбаво циганско створење, чим го расшеташ малце по теренот поенот е твој.
Не се разбираме.Не знам зошто ме замараш по интернетов, ова со скриновиве секој ден најселска работа, ај сега јас ќе ти копам на тебе што збореше дека Димитров ќе го тепа Едмунд, дека Хадад Маиа ќе покриела 7.5 хендикеп а изгуби со 20 000 разлика итн итн. Ти ебам селото прилепско што го носиш у себе.[DOUBLEPOST=1516696481][/DOUBLEPOST]
Одговорот на прашањето си го даде сам во последната реченица што ја напиша. Ај наброј ми ги меѓусебните дуели меѓу Гришо и Рафа и кажи ми каде Рафа го разнел во последните 5-6 дуели, значи онака да го понижи. НИГДЕ! Се мачи Рафа со Гришо, многу заебан противник му е, има заебан слајс, страшна дефанзива, а од друга страна ти викам Киргиос у три добиени сета 0% шанси има со Рафа, физички пука за саат и пол два у ова може да се кладиме, глеј го на што личи прво искривено грбаво циганско створење, чим го расшеташ малце по теренот поенот е твој.