- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.468
- Поени од реакции
- 119.244
А кој го величи Димитров не капирам? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ставро не разбираш, никој не му вика да плаче, нема сеа да умира зашо Надал се повредил ама не е етички и културно така да се дереш а противникот ти предал во меѓувреме. Еве најсвежо што ми текнува види Надал лани со Буста на РГ како реагираше и дали славеше, исто и Стен овде во финалето итн итн.
Марин иначе можеше и многу повеќе да постигне да не беше едно обично безмадесто гомно, трилион мечеви има изгубено ради немање мадиња и проблем со битните поени и гемови.
А за евентуален меч против Федерер ако сакаш во едно 100 000 евра да се кладиме?
Во која смисла антипатичен физички или карактерно?
Тоа им го зборам цело време. Налбандијан пак ќе сфатам имаше и повреди ова она, ама Димитров да ми го величат најголемата беда у психолошка смисла, што никад нема да ги добие у директен дуел. Не сфаќам.
Не дека и Чилич немал психички падови, ама слем (добивајќи го Роџер), мастерс, еве сеа и Надал го плесна на слем, за Вимблдон да не праам муабет, тоа лани што му се деси колку немаше среќа.
Иначе тоа за антипатичен, нема поантипатичен. Не можам да го смислам. Ама тоа е друга тема.
Карактерно, говор на тело, бодрење, гримаси коа се радува.. Он и Росол очобол.Во која смисла антипатичен физички или карактерно?
Да не заборавиме, во второто коло Вознјацки губеше 5-1 (40-15) од Фет.![]()
КендрикИ што? Јас не реков дека сигурно ќе освои, кажав дека има голема шанса, затоа што може да добие со било кој од тие кои останаа. Ја нема Серена, нема непобедливи во ждребот. А за губењето, еден Федерер губел 0-2 од Фаља на Вимблдон па освојувал, Надал губел од еден американец кој беше толкав анонимус што не ми текнува името (нешто на К беше) исто на Вимблдон.
Многу јак аргумент, нема што.