- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.047
- Поени од реакции
- 16.577
И?Постои нешто што се вика кладење во живо.
2017.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И?Постои нешто што се вика кладење во живо.
2017.
Не го гледав говорот, немав нерви, што кажа?Држи. И јас од секогаш сум го зборел ова, али периодов ептен down ми е Ноле.
Си кажа Фед сам, нема што јас да кажувам.
Не го гледав говорот, немав нерви, што кажа?
Зошто не си уплатил на Федерер кога не си видел никаква шанса да тепа Надал?
Не ми сметаше мене МТО, него ми смета што се фрлаше кал врз Надал што порано имаше неколку пати побарано МТО, демек глумел кур се тресе, а сега Федерер побара и скроз нормално е тоа, никому ништо.На интервју претходно кажа, дека повеќето вклучувајќи го и него зимале MTO за да се смират и консултираат за понатамошниот тек од мечот. Иначе Надал, од сите играчи на земјава, 3 MTO да му земеш, нема да трепне - постабилен играч јас немам видено.
Кај виде дека пишав дека нема никаква шанса да тепа Федерер, пишува обратно и заклучив од тоа шо во гледав моментално.Зошто не си уплатил кога не си видел никаква шанса да тепа Федерер?
Може ли да се види колку бил коефициент за време на 4 сет да стаиш на Федерер?
Мада изглеа не бил нешо голем пошо нели 2-1
Еј дај бе не замарај човеку, види го со Види Фотос се натега за спортска, ликот грам ливче нема изиграно у кладилница.Зошто не си уплатил на Федерер кога не си видел никаква шанса да тепа Надал?
Може ли да се види колку бил коефициент за време на 4 сет да стаиш на Федерер?
Мада изглеа не бил нешо голем пошо нели 2-1.
Не ми сметаше мене МТО, него ми смета што се фрлаше кал врз Надал што порано имаше неколку пати побарано МТО, демек глумел кур се тресе, а сега Федерер побара и скроз нормално е тоа, никому ништо.
Сега следува 16-ка ваљда :ДСвесни сте сега дека 15ката е на прагот?
Нормално е кога се дозна дека повеќето ги прават намерно, претходно немавме доволно информации и се претпоставуваше дека е cheating момент. БТЊ зошто си немал нерви - јас би бил нервозен ако Надал изгуби од Ноле/Анди, не од Фед, Надал го има победено многу пати, и меѓу нив нема омраза, е сеа фановите од друга страна се друга приказна.
Штета, ќе беше многу богат сегаНе ми е гајле за коефициенти и кладење.
Тоа и ја му зборам, пораз од Федерер во никој случај не е најтежок за Рафа. Човекот беше со едната нога у пензија се врати, ние збориме ко да е ситуација 17-17 у слемови, па ова последен меч у живот му бил.[DOUBLEPOST=1485696716][/DOUBLEPOST]Нормално е кога се дозна дека повеќето ги прават намерно, претходно немавме доволно информации и се претпоставуваше дека е cheating момент. БТЊ зошто си немал нерви - јас би бил нервозен ако Надал изгуби од Ноле/Анди, не од Фед, Надал го има победено многу пати, и меѓу нив нема омраза, е сеа фановите од друга страна се друга приказна.
„Најпрво сакам да им се заблагодарам на сите присутни тука на оваа прекрасна арена. Честитки до Рафа, тој одигра одличен турнир и уште подобар финален меч, иако подолг период беше повреден. Мислам дека ни јас ни тој не веруваме дека ќе се сретнеме овде во финалето од овој турнир. Верувајте и да загубев ќе бев среќен. Тенисот е џентелменски спорт и ако доколку ми е дозволено би го поделил овој трофеј со Рафа. Пред шест месеци не знаев дали воопшто пак ќе играм тенис, а ете денес во моите раце е овој прекрасен пехар“, изјави Федерер.Не го гледав говорот, немав нерви, што кажа?