Australian Open 2017

Кој ќе го освои Australian Open 2017?

• Andy Murray

Гласови: 10 17,2%
  • Novak Djokovic

Гласови: 18 31,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 4 6,9%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 4 6,9%
  • Kei Nishikori

Гласови: 1 1,7%
  • Dominic Thiem

Гласови: 2 3,4%
  • Rafael Nadal

Гласови: 13 22,4%
  • Roger Federer

Гласови: 11 19,0%
  • некој друг (наведете во мислење)

Гласови: 3 5,2%

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал имаше перфектен ден против Раонич , од тука се создаде некој вид оптимизам дека ќе биде лесно до крајот. Само Димитров какви удари му даваше , камоли Федерер. Па ни сетовите не се доволно долги за да има некој вид предност во случај на 5ти сет од смисол на кондиција , иако Федерер делува страшно спремен.

Федерер некои лесни зицери ко со лопата да ги игра

Што ви е со коментариве, ко да Роџер игра перфектно, направи стоидевет грешки. Колку и да е ова под нивото на тенисот на овие двајца кога беа во најдобрата форма, сепак е класа поубав од тој на канцерите на тенисот Енди Мареј и Новаќ Ѓоковиќ. Да бог да уште едно Fedal финале да изгледаме бар годинава. :semolam:
Доволно добро за да победи. Никогаш немам гледано волку криминален Надал во некое финале, плиток е како Вардар, лошо сервира, уште полошо ритернира... Ако изгуби Федерер нека се убие, што повеќе да се каже..

Доволно добро за да победи. Никогаш немам гледано волку криминален Надал во некое финале, плиток е како Вардар, лошо сервира, уште полошо ритернира... Ако изгуби Федерер нека се убие, што повеќе да се каже..

Па ни Федерер немал толку грешки во финален меч, тоа е муабетот...

Хехе, Федерер не барал МТО никогаш.[DOUBLEPOST=1485688825][/DOUBLEPOST]Отиде да го земе допингот од прв сет

Еве му давам шанса на 5тиот сет да ме демантира, да ми го поправи впечатокот за финалево :)

Еве му давам шанса на 5тиот сет да ме демантира, да ми го поправи впечатокот за финалево :)
Саше не паничи, тепа Надал, 2.03 коефициент од супер тип, им честитам на среќниците што се почастија со овој локум од Златна копаЏка. :cool:

песимиста!

Da ti se namocam vo toj backhandot sto go mavas protiv levak kako nadal. Pa pola zivot izgubiv ovie 10 godini

Последно уредено:
Надал ако успее брејк предност против 36 годишен Федерер, во 5тти сет да ја прокоцка, време му е за пензија.[DOUBLEPOST=1485690336][/DOUBLEPOST]
Да ти ебам глупата терен камера да ти ебам.
Eте коментаторот на Еуроспорт ја обожавал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom