Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на карта дека ќе утнува Стен. Секогаш кога одел со оваа тактика губел, не знам со кој ум пак така тргна. Секогаш кога играл офанзивно против него го добивал (и тоа многу лесно).Не знам кој му ја смисли тактикава на Новак, ама поидиотски од ова не може да игра. Три метра зад основна линија, и трчај по топчињата.
Оди на карта дека ќе утнува Стен. Секогаш кога одел со оваа тактика губел, не знам со кој ум пак така тргна. Секогаш кога играл офанзивно против него го добивал (и тоа многу лесно).
Ако пројде Ноле ќе освои ќе видиш. Сосема друг меч ап е Мареј, а сосема трет Вавринка.А Мареј сериозно истапува како главен фаворит на турниров.
Odličan return na drugi servis, došao je do servis polja ali sopstvenog.
Го кажав во смисла дека Стан ќе тепа и Мареј истапува како фаворит, можда грешно се изразив.Ако пројде Ноле ќе освои ќе видиш. Сосема друг меч ап е Мареј, а сосема трет Вавринка.
Ставро е во право, еден од најлошите мечеви во 1/2 финале или финале во последно време.