Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
Нема веруј ми, сега е од љубов ставена. :love:

Не дај Боже да и се деси нешто ќе се самобанирам
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 10:44 ---
Ајде да видиме колку има Вавринка во таа лејката, т.е. дали има некаков напредок во однос на порано.

Кхммм, не очекував нешто вакво од Ферер.
DavidFerrerPushesLinesmanAussie14.gif

Дечкото убеден дека столчето е за неговиот пешкир, а не за судијата...
Се глупираше целиот четврти сет, ова не е ништо...
Пута, коњо, и остали шпански пцуенки...
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 10:57 ---
Ајмо, Stan is the Man...

Те молам Стан немој да се распаднеш сеа, онака еднаш у животот биди маж.

Ебате најбољиот ритернер на светот :pos:

Ќе видиме Стан дали од толку прочитани книги, научил нешто :)

А што направил Ферер? Сношти сум заспал пред крајот на Бушар-Ивановиќ и не го гледав мечот на Ферер и Бердих, а не ми го покажува тоа од Стефан. Иначе се будам околу 9 и гледам Бушар има меч топка, после глеам реприза било, надвор сонце пече. :ROFLMAO:

Човече, не е можно колко го служи среќата овој Вавринка...

На втор сервис погаѓа надворешен дел на линија, на брејк топки 3 пати по ред ас, смеч на надворешен дел од линија, волеј на надворешен дел на линија, и тоа се на битни поени...

Давид Ферер најголемиот choker во светот на тенисот,чист зијан од играч постои само да заебе некој што има какви такви шанси да победи некој од најдобрите 3-4-ца,а кога тој игра со нив редовно и без никаква борба губи.

И Вавринка до скоро беше таков,ако победи денес што чисто сумљам може да докаже дека напреднал.

Овај коментаторот на Еуроспорт како нашите е. Вавринка годи блиску до линиите, среќа имал, Новак годи блиску до линиите, знаење било. :tapp:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Зошто, ооооо побогу ЗОШТО секој пат истата приказна???? Аман, ми се смачи исто сценарио да гледам секој Грен Слем. По се изгледа Стан не ја научил лекцијата, а нема ни да ја научи.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 12:24 ---
Мајко мила, само еден Господ знае зошто го гледам мечов после 2-1 во сетови за Вавринка...

Јас пак ќе кажам, тешко на фановиве на Ноле, јас се нервирам и ме фаќа с'клет само шо го гледам, а и општо мечовиве со Вавринка се шта да ти причам...

Јас пак ќе кажам, тешко на фановиве на Ноле, јас се нервирам и ме фаќа с'клет само шо го гледам, а и општо мечовиве со Вавринка се шта да ти причам...

Не знам зошто би ги фаќало с’клет кога исходот однапред се знае, па макар водел Вавринка со 6-0 6-0 5-0 и 40-0.

Не знам зошто би ги фаќало с’клет кога исходот однапред се знае, па макар водел Вавринка со 6-0 6-0 5-0 и 40-0.

Ај баш ќе видиме, не сум толку убеден јас. :) За се има прв пат.

Жими се греота е ова да го изгуби Стан... Се изнапука форхенди и бекенди, а Ноле само враќа. 1 го имам на спортска ама нека тепа Стан, го заслужи тоа.

Поголем цреп ми нема од Вавринка.
Исклучив јас уште 4тиот сет кога еба од 40-0 а потоа сто брејк шанси ги еба.МАШКИ!Неможе да издржи до крај бе.Ама гледам резултатов ветува сеа.Стандард приказна,ќе изгуби сервис кај и да е и замина мечот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom