Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, па ти за швајцарец навиваш или сеа тоа пупу не важиЕпа тоа е Кога неаме некој наш да браниме и бодриме, ќе мора да се радвиме на достигнувањата на србиве

Одлучи сеДа да , и тоа 3-0 .Нема да го исчисти , не за џабе го играв над 37.5 гема
Се знаат добро помеѓу себе , Алмагро игра феноменален турнир . Ова му е одлична шанса за чекор напред во кариерата. Нормално , не велам дека ќе победи Алмагро . Но сет зема сигурно според мене . Очекувам страшен дуел .
п.с Само што видов дека ми искуцале помалку од 37.5 гема на ливчето.("пом" и "пов" пишат во бетсити , скржави едни)
Напред Давид , кој е тој Алмагро ?![]()

Одлучи се![]()
Како да не меч на кариератаНормално дека тоа првото што го напишав е моето мислење. Меч на кариерата можеби за Алмагро . 1-0 води во сетови , брејк во вториот сет. Па можеби и заслужува да пројде , да изигра едно полуфинале и он во животот да му се невиди.
Си игра човекот бе, доста ги потценуваа стигнал до 1/4 на Гренд Слем, си сервира си користи брејк топки тоа е.
Нормално дека тоа првото што го напишав е моето мислење. Меч на кариерата можеби за Алмагро . 1-0 води во сетови , брејк во вториот сет. Па можеби и заслужува да пројде , да изигра едно полуфинале и он во животот да му се невиди.

За надевам дека ова не е сериозно. Ферер е класа над Алмагро во секој можен поглед и тоа што зема 1 сет веќе беше успех а дватта беа големо изненадување. Алмагро во 13 меча протов Ферер нема ни една победа. Сегурно никогаш не му се погодило највисокиот левел кога игра против негоАламагро е добар тенисер, земал 2 сета против Ферер и ти тоа го викаш меч ма кариерата? изгледа не се сеќаваш или не си го гледал вс Надал како има изиграно на неколку пати, за мене највисокиот левел на Алмагро, е видно над највисокиот на Ферер.
А против Надал Алмагро нема земено сет на грен слем и има освоено само два сета против него севкупно, барем Ферер има неколку победи против него....
Инаку Ноле го растура Томаш како и што се очекуваше, единствената шанса да загуби пред финалето беше мечот со Вавринка, сега веќе мнооогу тешко да се случи тоа. Станав прееска и гледам Марија ја победила Макарова убедливо, искрено јас очекував малку понеизвесен меч, барем еден сет да одеше до 10 или повеќе гемови но очигледно Марија е прејака на турниров. Макарова против Кербер имаше 40тина винери во два сета што е страшно многу за женски тенис но ниту таа игра очигледно не е доволна против една ваква Шарапова.