- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
Ne znam zasto koga nekoj ke vi ja lupne vistinata vo oci odma nekoj kontra izgovor barate. Mene me interesiraat samo fakti, koi jas nonstop vi gi serviram. Vie pisuete samo rekla kazala i veter i magla.Ова од искуство или?
Живти се не лечи фрустрации на темава, тебе ти се плаче што киснеш у дупкава ама ајде.Не знам и овие исленициве што се замараат да ти објаснуваат, кога на темава само инат терање има.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 13:26 ---
Go pogledna ona videoto sto go postav? 5e na saat bruto na sred germanija, toa ti e plata 700-800e mesecno, ni za kirija nema da ne zboram ponatamu. Koj ne verue deka se rmba za 5e na saat eve neka poveli so mene sledniot pat koga ke odam za minhen da vitite kolku narod se moli za rabota pred biroto za vrabotuvanje, posebno iselenici od ex komunistickite drzavi.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 13:49 ---
Aj da prasam i ovde, ima li nekoj od vas kajgangiite vo IT so se vozel so traekt od Bari do Igumenica? Ili pak do Dures vo Albanija? Ako ima so pari e so kola da se patuva,Ima li sekoj den linija, kolku e vremetraenjeto itn. Fala odnapred za sekoja informacija.