Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Ние тој тероризам веќе го живееме тука бе друже . Сети се на масакрот на смилковското езеро . Вахабистички Брејвици пуни сме . :/
To e zato sto pi*kite na vlast dozvolija istite tie sto gi istrebija evreite i indijancite na nas da ni prodavaat demokratija. So ne znaci deka nasite nekoj den nema da se opametat.

Поздраф до напатените македонцина Македонја занавек...извенете на латиницава, писам од 3г
Ама има фаланга реплики :pos:

224815_835460783148161_8622488424824370017_n.jpg

swica mk :
pero.goce,pitu ,mirce acev i ostanatite ja imale turcija protiv sebe koja bila mnogu demokratska imperija a turcite nego imale grujo za Sultan .razbiras.
pero :
E, golema mudrost, ke begame. Rabotata e da ostanes i da se boris. I Goce mozel da izbega, i Pitu i Mirce Acev...
:pos:

Само прави патриоти не користат кирилица

Последно уредено:

Во државава нема перспектива тоа е јасно , но вакви лигави постови не оправдувам и звучат крајно мизерно. И јас ќе се иселам , но ни под разно нема да манифестирам снобизам како овој .

Македонски иселеник во Норвешка порачува дека не гледа никаква надеж во Македонија . Јас ќе кажам само после сите фаланга пораки од нашата дијаспора конечно нешто паметно да излезе по социјалните мрежи од нашите иселеници . Слушајте паталец, а не гаталец . ;)

Screenshot_2014-04-14-15-56-55-1.png
Не сфатив што е финтата со избориве што е толку испопизден дечково? :cautious:

За две години Република Македонија ќе има нов државен непријател број 1 - лицата кои се иселуваат. Посебна категорија на предавници ќе бидат сите оние кои завршиле медицински студии.[DOUBLEPOST=1397567064][/DOUBLEPOST]
Neka se nakotat use malku dojdenci tamu pa naednas na sekoe kose ke nikne po nekoj Brejvik. Na Germancite ova im e vo krvta, kad tad ke dojdat na red pecalbarite kako na vremeto evreite. Bureto si vrie.

Само Германицте? А Канада, Австралија, САД, Нов Зеланд?

To e zato sto pi*kite na vlast dozvolija istite tie sto gi istrebija evreite i indijancite na nas da ni prodavaat demokratija. So ne znaci deka nasite nekoj den nema da se opametat.
Ami ti be zlaten zs odis kaj istrebuvacite sekoj mesec ? Tebe izgleda nikoj nemoze demokratija da ti prodade!
Nego drugo nes`co....Oti ti zlaten ne se kanidiras za pretsedatel ! Cela kajgana stoi zad tebe. Tvoeto moto ke bide .... TDi polovna kola za sekoe semejstvo...! Eve jas ke doniram 4 kila sinteticko ulje za kampanjata. A Vaki so vikas ?

Neka se nakotat use malku dojdenci tamu pa naednas na sekoe kose ke nikne po nekoj Brejvik. Na Germancite ova im e vo krvta, kad tad ke dojdat na red pecalbarite kako na vremeto evreite. Bureto si vrie.
Јест да на мене ми пишува под никот психијатриски случај,али брат тебе стварно ти треба многу повеќе помош....

Тешко некој тебе да те свати.
Првин објаснуваше колку е тешка работата и коа ти објаснија дека истата работа во Македонија е 10 пати понеплатена се префрли на тоа е јбг тоа е реалноста,вау не би знаеле да не ни кажеше.
Тоа што неможеш мене да ме сфатиш не е мој проблем туку твој.
Можеби толку ти е капацитетот.
И ајде кажи што конкретно не ти беше јасно во мојот пост за да можам подетално да ти објаснам.

Во државава нема перспектива тоа е јасно , но вакви лигави постови не оправдувам и звучат крајно мизерно. И јас ќе се иселам , но ни под разно нема да манифестирам снобизам како овој .

Ова не вреди ни да се дискутира, од партиски членови ќе пропаднеме. Па Курир каква сторија наравил со коментар на ова бооо филм. Простотилок. Курир ти си најглупото нешто што се појавило, толку сте глупи што ме мрзи да ве опишам.

И преку таквото дојдоа со писмава, не сфаќам што е поентава.

@Strider земи хартија и молив, да напишеме и ние едно писмо во стил на Кочо Рацин - откако Ленка остави кошула тенка, на разбој недоткаена...

Ова не вреди ни да се дискутира, од партиски членови ќе пропаднеме. Па Курир каква сторија наравил со коментар на ова бооо филм. Простотилок. Курир ти си најглупото нешто што се појавило, толку сте глупи што ме мрзи да ве опишам.

@Strider земи хартија и молив, да напишеме и ние едно писмо во стил на Кочо Рацин - откако Ленка остави кошула тенка, на разбој недоткаена...
Јас се мислев „Т’га за југ“ да ја интерпретирам

Се јавија патриотите да солат памет на сите како они биле силни и се бореле, а сите што си заминале се тие слабите и предавниците. Баш тие " патриоти " ја испозаебаа државата. Баш тие " патриоти " ги натераа сите да се селат.[DOUBLEPOST=1397646273][/DOUBLEPOST]
За две години Република Македонија ќе има нов државен непријател број 1 - лицата кои се иселуваат. Посебна категорија на предавници ќе бидат сите оние кои завршиле медицински студии.[DOUBLEPOST=1397567064][/DOUBLEPOST]

Само Германицте? А Канада, Австралија, САД, Нов Зеланд?

Зашто за 2 години? Веќе има многу иселени... За 2 години само уште повеќе ќе има иселени тоа е тоа...[DOUBLEPOST=1397646434][/DOUBLEPOST]Какви луѓе постојат, да ви се згнаси и од држава и од народ. Не ми е криво што глумат патриоти, криво ми е што седат по кафани, возат убави коли, глумат кремци, а на крајот му солат памет на обичниот, сиромашен и утепан народ. Големите патриоти се бореле за македонија, пред телевизор и пред компјутер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom