ATP World Tour Finals - London 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Еј дечки да не знае некој дали ќе го пренесуваат финалето од ФЕД купот???

Дејвис купот де:D
Колку што знам а и колку што проверив по програмските шеми на нашите телевизии, никаде нема да го пренесуваат финалето од Дејвис купот. Така што ако ти се гледа ти остануваат две варијанти: или преку сателитска или на нет:).

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Колку што знам а и колку што проверив по програмските шеми на нашите телевизии, никаде нема да го пренесуваат финалето од Дејвис купот. Така што ако ти се гледа ти остануваат две варијанти: или преку сателитска или на нет:).

А ќе сакаш ли да се измалтретираш да ми дадеш линк за да гледам на нет???Плиззз:):kesa::wink::smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А ќе сакаш ли да се измалтретираш да ми дадеш линк за да гледам на нет???Плиззз:):kesa::wink::smir:
Јас ги знам овие страни кај што можеш да го најдеш финалето на Дејвис Купот, или на www.atdhe.net или на www.justin.tv и кај што пишува search thousands of live channels да напишеш што бараш и да го најдеш соодветниот линк за гледање на финалето :helou:

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Јас ги знам овие страни кај што можеш да го најдеш финалето на Дејвис Купот, или на www.atdhe.net или на www.justin.tv и кај што пишува search thousands of live channels да напишеш што бараш и да го најдеш соодветниот линк за гледање на финалето :helou:

Не бивааааааааааааа:S:S:SЛеле бе луѓе дајте линккккккккккк:mad::mad::mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom