- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.687
- Поени од реакции
- 120.058
Неверојатна е храброста на Карлос во битни моменти, што изигра сеа на брејк шанса у втор сет, страшно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И жените прскаат бабуш.Malku pederski ova da te prska ama aj![]()
Znam be babus, na mene li mi kazuvasИ жените прскаат бабуш.![]()
Не знам кај читаше ама ја видов изјава на Тони кај што вика дека Рафа нема да фати рекет уште најмалце месец дена и дека може само полесни кондициони тренинзи да прави. Теорија нема да се врати у Америка.Иначе скроз незабележано искочи изјава на Тони Надал дека Рафа тренира секојдневно и можно е негово враќање на америчката турнеја. Ептен ми дојде ова како гром од ведро небо... убаво ќе биде да се гледа Рафа сезонава на неколку турнири.
2ra pobeda..Сите надежи ги сруши Калин на домашнава публика, трета победа над романец на турниров. Од утре за него ќе треба да навиваат.![]()
И една во квалификациите имаше.2ra pobeda..
Сами си правите филмови во глава.Многу сакам следна сезона Калин да влезе во главен здреб на некој ГС,и прво коло со србендана да игра,ова нашиве србомани ме интересира за кој ќе навиваат тука од форумов???сепак мислам дека потајно за Новак ќе бидат,е од такви си патиме.
Прегледај го приврзокот 384163