ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Стајте пластични тенди бе ебаве тоа скржавите енглези, немора подвижни кровови. Од 365 дена годишно 387 врне ебате тоа облакот од држава.

Kolku lesno igra nole.. duri i ne se zamara edvaj ceka da zavrsi mecov.. ko da igra protiv amater..

Од сите мечеви кои се играат во моментов, на SK нема пренос само од тој со најинтересен резултат - Фриц се мачи против Ханфман. 2:2 во сетови е.

Листав едно 5-60 страни од почетокот на темава и наидов на едно ретро курч ветување кое мислам дека е време да се исполни, иако малце подзакаснето...

Надал ако освои 16 грен слема ја го бришам одма јузеров копирај го овој пост и чувај го!!! ако 16 грен слема не се показател за тоа колку е добар еден тенисер тогаш незнам што да ти кажам, излишно е да разговараме повеќе :helou:

Очигледено е дека си занесен (заслепен) со Надел и не го гледаш релано работите т.е хејтер и фанбој у едно..лоша комбинација си жими све :pos2:

П.С. Се гледаме на грен слем!!! ао тебе ти е интересно у 2 лига мене не ми е!! :pos2:

П.П.С До кога планирате 2 место да бидете? т.е 3? :pos2:

П.П.С Федерер има 28 години.
:blablab:

Гледајте Нори - Махач. Убав меч! Чехов втор пат го гледам и втор пат одлично игра. А и повреден е овојпат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom