- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.487
- Поени од реакции
- 119.330
Не, Русин е и се вика Данил Медведев, а Хокле многу убаво знае кој како игра во Њу Јорк.Mu odobrija vlez na Djokovic? Auu breo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, Русин е и се вика Данил Медведев, а Хокле многу убаво знае кој како игра во Њу Јорк.Mu odobrija vlez na Djokovic? Auu breo
Медведев со ништо нема покажано сезонава дека е прв фаворит за освојување на УС Опен. А и да имаше земено неколку мастерси, никогаш нема да биде бр.1 фаворит додека Новак и Надал учествуваат на турнирот.Не, Русин е и се вика Данил Медведев, а Хокле многу убаво знае кој како игра во Њу Јорк.
Ne, toa e najtragicno, i se smeta za golem teniski fan a pritoa moli gospod politika i apsurdni pravila koi se izmislija u 21vi vek i se kosat so sekoja mozna logika da go sprecat Novak da igra na najgolemite turniri, iako vakvo rivalstvo kakvo sto on ima so Nadal kako i atomskiot tenis sto go igraat u megjusebni dueli nikogas poveke nema da prosvedocime dodeka sme zivi.Медведев со ништо нема покажано сезонава дека е прв фаворит за освојување на УС Опен. А и да имаше земено неколку мастерси, никогаш нема да биде бр.1 фаворит додека Новак и Надал учествуваат на турнирот.
Шо ти е со ова Хокле мокле, 15 години да не имаш?
Брат заебавање е кога се играат турнири и фановите на едниот табор ги дупат другите пошто нивниот играч изгубил во меѓусебен или од некој грев.Ја ти кажав 100 пати што мислам околу вакцините и Џокле, ова вака мерак ми е да ве дупам тебе, Шпигел и компанија.
Јасно ми е се, никогаш се немам ситено за ништо и тоа ми е една од поглупите работи во животот, само една работа треба да се разграничи, дупчењево со вакцините е општо и глобално за сите невакцинирани, не само за Новак. Мене лично понекад ме нервира што некои сакаат да го претстават тоа како светот против Новак, а не е така. Пример Урко еве, он сфаќа и капира се што се дешава ама тоа ќе ти го претстави на најлуд можен начин, ќе пишува у стилу дека ради Новак е ова и слично, а уствари има уште милиони како него и тоа е глобален проблем.Брат заебавање е кога се играат турнири и фановите на едниот табор ги дупат другите пошто нивниот играч изгубил во меѓусебен или од некој грев.
Да се ситиш дека некој нема да учествува на турнир ради повреда или политички срања е чиста патетика и ништо друго.
Еве Надал е повреден и не е 100% физички спремен за УС Опен али ќе стегне заби и ќе игра што е одлично за тенисот бидејќи слем со Рафа со една нога е поинтересен него без него.
![]()
------------------------------------
Иначе Фриц и Циципас![]()
Скоро сигурен сум дека финале ќе е Кирјос - Алкараз.Како игра Киргиос
Финалето му е на тацна после победата над Медведев, искрено се надевам дека овој пат може до крај.![]()