OMG!!
Пилот
Кај жениве мислам дека лагано осваја Халеп, ни еден сет нема изгубено, со Бадоса само ја гледав, ама играше на превисоко ниво, можда само Жабур ќе и биде препрека во финале, мада и нејзе мислам ќе ја пројде без некој проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема, ама ќе има поединци, али небитно, Новак во својата кариера немал полесен меч пред финале од овој, за тоа и публиката таму ќе е свесна, ќе гледа да го бутка својот играч тоа е нормално зашо нема да сакаат да гледаат лесен тренинг на Новак али конкретно оваа година мислам дека Новак бољи прием на овој турнир и немал, бар до сега.Не дека имам нешто против Нори ама боље Гофан да пројдеше.
Невиден канцер ќе е публиката
Па ако мислиш дека 4 сета глуми и сервира со 150 на саат тогаш ок.Рафаел Ако Изгубам Повреден Бев Ако Тепам Скромен Херој Сум Надал.
realno,Friz e ,,popovreden,, od Rafa,ama ima poslab PR tim okolu negoРафаел Ако Изгубам Повреден Бев Ако Тепам Скромен Херој Сум Надал.
bate,daj be ne se glupiraj,ko portparol negov si.Sega,povreden e ili ne e.Pa preku kurov vekje so taa gluma,na shpancite im prekurchi,neodamna(ne znam dali postirav link) spanski olimpiec,nekoja faca so olimpiski medal mu kaza da prekine so tie zalopjki,ili si povreden ili ne si,nema drugo.Inaku,okolu servisot,denes Rafa servira kako cela negova kariera pred da go smeni servisot pred dve godini,so iscekor napred.Mada gledam neshto pojacuva kako minuva natprevarotПа ако мислиш дека 4 сета глуми и сервира со 150 на саат тогаш ок.
Од никој нема да изгуби.Од Киргиос нема да изгуби