ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Кој му бранел да се врати? Кој му рекол дека ќе добие црн печат три години ако не ја обжали одлуката? Боже Господе какви невистини и лаги. :pos:

pod obicen narod mislis srbendi i balkanci? tesko zapadnjacive da go poddrzat posle fotkive so decata.

a kako toa se bori? so fejk sertifikat? so visitnski ali poso e reket broj 1 nemora da se izolira zarazen? smeski
На кои западњаци мишлиш, на оние кои секојдневно масовно протестираат, без маски и протоколи, оние западњаци кои војна водат со полиција, па дури и таму кај тебе или на оние чии деца ги вакцинираат, без дозвола од родителите, односно со наполнети 5 години сами треба да одлучат дали да се вакцинираат, а родителите немаат право на глас, оние чии деца ги вакцинираат со забрането присуство на родителите, оние чии 160 деца беа погрешка вакцинирани, кога воопшто немаше ни муабет дека треба да се вакцинираат деца, а премиерот излезе на ТВ и рече дека не гледа ништо страшно во тоа?
Не дека е исправно, али најголем дел од луѓето нема да се замараат. Паѓа моќноста на телевизиите, секој ден се повеќе се свесни луѓето за нивните манипулации. Го затвараат народот, а за нив никакви мерки и протоколи не важат. Прво тераа кампања дека со вакцина нема да можеш да се заразиш и пренесеш, брзо тоа им падна у вода, па бустер доза, па сега почнаа да препорачуваат 4-та доза. Веќе никаде народот не ворува во политичари и медиуми, попрво ќе му веруваат на Новак да рече дека сликите дента после позитивниот тест се монтажа него ли на овие.
Немој со овие понижувачки муабети србенди, балканци. Ве видивме вас у напредите западни земји. Се тепавте за гз папир, исто како заостанатите балканци. Ве затвараат ко животни у зоолошка, кога ќе им текне, мигранти на секој чекор ве пљачкаат и слиуваат жени (Австралија не, нивната мигрантска политика е баш строга, ама припаѓа на тој западен свет). Да не ја трујам темава со многуте зла што ги нанесува тој западен свет, на други места, доста е и ова.

Кој му бранел да се врати? Кој му рекол дека ќе добие црн печат три години ако не ја обжали одлуката? Боже Господе какви невистини и лаги. :pos:
Па нели таа од Чешка добила три години забрана?

Па нели таа од Чешка добила три години забрана?
Зашо веќе се шетала без потребни документи. На Новак никој не му забранил да се врати зашо он не е ни влезен во земјата официјално, него он сакаше да ја обжали одлуката и затоа сега чека во хотелот.

• Хаха
Reactions: A__

Мислам дека паметно изиграл со обжалување на одлуката за канселирање на визата. Вака и да изгуби вечер, барем се има обидено. Да ги потпишал веднаш документите за депортација што му биле дадени на аеродромот со што би можел веднаш да се врати, автоматски би си ја поништил шансата за обжалување на одлуката и би можел да ја добие таа забрана за 3 години влез.

“A person whose visa has been canceled may be subject to a three-year exclusion period that prevents the grant of a further temporary visa.”

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Мислам дека паметно изиграл со обжалување на одлуката за канселирање на визата. Вака и да изгуби вечер, барем се има обидено. Да ги потпишал веднаш документите за депортација што му биле дадени на аеродромот со што би можел веднаш да се врати, автоматски би си ја поништил шансата за обжалување на одлуката и би можел да ја добие таа забрана за 3 години влез.

“A person whose visa has been canceled may be subject to a three-year exclusion period that prevents the grant of a further temporary visa.”
Нормално,пошто го терале да признае вина одма на пасошка контрола,со самото тоа ќе го имале во шака и лагана депортација и 3 години бан,не дека и сега неможе да се деси истото,ама има жалба од 35 страници,наспроти одбранава на владава од 13 страници плус барале презакажување на рочиштево за 2 дена што може да значи дека не се спремни скроз,не сум правник за да пресудувам кој е во право,ќе видиме утре сабајле што ќе испадне на крај.
Ноле и да ги добие на суд треба да испадне мангуп и да им каже чао пријатно и да не игра на АО.
Нема да го смени ова фактот дека во најскоро време ќе ги пројде во ГС.

pa ako go procitash cel tekst vnimatelno ke razberesh deka ako ne ja obzalil odlukata za ulinuvanje na vizata avtomataki toa povlekuva trigodishna zabrana.Aj pred sva dena ovoa info go prenese brat mu,po tvoe lazel, ama sega infoto e od Faranz ,po tvoe i toj laze.Ako stavam smajli sega za finish dali ke dobie postot na tezina btw.
Автоматски споено мислење:

Зашо веќе се шетала без потребни документи. На Новак никој не му забранил да се врати зашо он не е ни влезен во земјата официјално, него он сакаше да ја обжали одлуката и затоа сега чека во хотелот.
prijatel, sho ti e poentata proizvolno da si vadish zaklucoci,ostare na forumov i za celo vreme go terash toj stil, takaakach, samo da kontrirash i mlatish prazna slama.Sho stav branish,se kontra izleguva.
I najposle,koj ti e stavot okolu sluckata,celo vreme niz postovite ovde se trudish da ne ubedish oti Djovak zgreshil,kriv e,vo red e toa shto mu se slucuva.Pa tolku li e problem da evoluirash,shto ti e poentata so toj ameba paramecium stil

"- Niko nije postavio pitanje... Sećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra... I ušao je 30. ili 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dve nedelje!!!"

Последно уредено:
Ај да видиме дали и на овој ќе му обезбедат соба до Новак и ќе го депортираат. На 20-ти го закачила Корона, фул вакциниран. Минимум 14 дена треба да поминат од прв позитивен тест, за влез.

Screenshot_3.jpgScreenshot_2.jpg

Ај да видиме дали и на овој ќе му обезбедат соба до Новак и ќе го депортираат. На 20-ти го закачила Корона, фул вакциниран. Минимум 14 дена треба да поминат од прв позитивен тест, за влез.

Прегледај го приврзокот 318863Прегледај го приврзокот 318864
Не треба 10 ако си вакциниран ?

Не треба 10 ако си вакциниран ?
Не видов нигде јас дали ако си вакциниран тој период се намалува на 10 дена. Прочитав на нашиве портали, па одворив да видам сам, пошто знаеш каква релевантност имаат. Треба 14 дена да поминат од првиот позитивен тест, не е специфично нагласено дали е за вакцинирани или невакцинирани. Така да најверојатно за сите исто важи.

nishto ne e sluchajno
guglajte guantbiores.com

eden od sopstvenicite na firmata so sedishte vo Danska se Jelena i Novak

a go etiketiraa kako antivakser,a Djovak investira vo firma za vakcini

negovata kompanija testirala i aktivno go forsira hydroxychloroguine, kolku shto razbrav,lek slichen na ivermektinot
eftin,lesen za proizvodstvo ,potochno se shto ne im odgovara na golemite farmacii
hm,hm, stanuva interesno
a btw , stvarno e car,legenda,humanist
videte kaj investira

Последно уредено:

Види, ќе те цитирам тебе зашо си разумен човек, овие како Андеркавер нема потреба, и така се усијани глави, србомани, ватева...

Мене ми е сево ова јасно, само реков дека никој не му забранил да си оди дома како што беше наведено на линкот на дотичниот. Ако сакаше можеше одма да си отиде во Србија, но секако реши да ја обжали одлуката и да чека пресуда, логично и просто како грав. Ама на кого да го објасниш ова, на човек што чита курир.рс и б92 портали? Батали не знам ни јас што си губам време.

Види, ќе те цитирам тебе зашо си разумен човек, овие како Андеркавер нема потреба, и така се усијани глави, србомани, ватева...

Мене ми е сево ова јасно, само реков дека никој не му забранил да си оди дома како што беше наведено на линкот на дотичниот. Ако сакаше можеше одма да си отиде во Србија, но секако реши да ја обжали одлуката и да чека пресуда, логично и просто како грав. Ама на кого да го објасниш ова, на човек што чита курир.рс и б92 портали? Батали не знам ни јас што си губам време.
Ili si slep ili si glup ko sajla ili pak skaran si so angliskiot.. aj vrati se strana ponazad i ubavo procitaj go tvitot.. Da ti prevedam da ne se macos - dokolku Novak ne se zalese i slobodno si zaminese (nesto sto taa od Ceska go napravi) avtomatski ke dobiese crn pecat i ban za 3 godini.. Znaci nigde vo tvitot ne pisuva deka mu bilo zabraneto i ne smeel da si odi..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom