Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Sve ke se znae nokjeska posle 00:00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Целта е да се покаже колку се јаки Гранична Полиција, тие и месец дена би одложување рочиште и на крај не би ни се појавиле на судење, ќе го остават да влезе. Целта е да се покаже сила и да се набијат троа политички поени. Тоа што Австралија испадна смешна и банална пред целиот свет не може да им влезе во главата на лоботомираните кенгури, тие и онака нема да смеат наредни 20 години излезат од пустината наречена Австралија.Ок, ако се убедени дека нема да игра, зошто барале одложување на рочиштето?
Небитно е ова пошо цитира закони и правила. На страна тоа што пишал свое мислење дека Новак има 0 посто шанси за позитивна пресуда, али другиот дел му е цитирање правила и објаснување на постапката од правен аспект. Секако, приказната има и Новакова страна така да вечер ќе видиме што како.Says who...
Пази датумот.. Ова е фамозното полуфинале на УС Опен - најголемиот choke на Федерер.Says who...
Tagni go @kano da vidi deka ispolnuval uslovi
Значи од властите му одговориле на мејл дека ги исполнува сите потребни работи за влез во Австралија без карантин,ама пишува Министерот си го задржува правото да му ја откаже визата во било кое време.Значи признаваат дека одлуката која ја донела да му ја поништат визата е политичка и донесена од властите
Прегледај го приврзокот 318820
Значи од властите му одговориле на мејл дека ги исполнува сите потребни работи за влез во Австралија без карантин,ама пишува Министерот ILI NEGOV DELEGAT (Border security) си го задржува правото да му ја откаже визата во било кое време.Значи признаваат дека одлуката која ја донела да му ја поништат визата е политичка и донесена од властите
Прегледај го приврзокот 318820
Tagni go @kano da vidi deka ispolnuval uslovi
Uste povekje podrska ke dobie od obicniot narod, posto e lavcina i sam se bori so tiranijata
Sea ke lezese zatvor da imase fejk sertifikatpod obicen narod mislis srbendi i balkanci? tesko zapadnjacive da go poddrzat posle fotkive so decata.
a kako toa se bori? so fejk sertifikat? so visitnski ali poso e reket broj 1 nemora da se izolira zarazen? smeski