ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Си кажа Ноле дека се било у ред, кога го праша Говедарица, е сега за УС Опен нз колку е спремен Новак.

Нз зашто ама некој глас ми вели дека Медведев нема да пројде 3то коло на УСО
Ако му се падне некој зезнат и ја го мислам ова, се утепа од играње после Вимблдон, време е да се видат ефектите од играње толку турнири по ред...

Ако му се падне некој зезнат и ја го мислам ова, се утепа од играње после Вимблдон, време е да се видат ефектите од играње толку турнири по ред...
Освен тоа време е Руското во него да проработи.

Е па..излезен е ждребот..

Потенцијално 1/4 финале со носителите:

Новак-Медведев
Федерер-Нишикори
Надал-Зверев
Тием-Циципас

1/2 финале:

Новак/Федерер

Надал/Тием

Интересен ждреб богами..

Надал при крај има полесни утакмици ама... ќе видиме..
Автоматски споено мислење:

Иначе еве потенцијални противници за Новак и Надал пред 1/4 финалето:

Новак:

Карбаљес Баена
Квери
Лајовиќ/Типсаревиќ
Вавринка/Андерсон/Кецмановиќ

Надал:

Милман
Кокинакис
Вердаско
Чилич/Иснер/Крајиновиќ

Па кој го знае што би се десило и во првите кола..

Ама би требало:

Новак-Рафа финале

Лагано 3-0 титула за Новак :D

Ме интересира по колку ГС имаат испуштено Ноле, Рафа, Рожер од кога прв пат заиграле на еден ГС? Мислам дека Надал води далеку на оваа листа, ако најде некој ваков податок нека постира.

1
Ме интересира по колку ГС имаат испуштено Ноле, Рафа, Рожер од кога прв пат заиграле на еден ГС? Мислам дека Надал води далеку на оваа листа, ако најде некој ваков податок нека постира.
1,01 e deka e prv na listata. Toj samo 2 tituli ima izgubeno diretkno a ne pa slemovi.

Од 2004 па наваму, тројкава Федерер, Надал и Ѓоковиќ изгубила само 10 слема. Каква доминација :icon_mrgr:
По 19 за Федерер и Надал, 16 за Ноле и останатите се по 3 за Вавринка и Мареј и по 1 на Сафин, Чилиќ, Гастон Гаудио и Дел Потро.

Медведев и Цонга со титула неделава.

Каква доминација на Медведев последниве три месеци свака част

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:
Автоматски споено мислење:

1569207555846.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom