B
Blade Torch
Гостин
Србите душа мачат со Казахстан. Ноле "не ми се ок трепките нешто" Џоле едвај му израмни на Кукушкин. Ваљда ќе ја добијат мајсторката после. Недвојсвејев ако не го тепаат и...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кукушкин денеска беше во Симон mode, речиси идентичен меч како Новак - Симон, противник кој скоро и не греши и пребацува преку мрежата до бесконачност, а потоа напаѓа со Форхенд и игра многу агресивно на Новаковиот втор сервис...Го гледа некој Новак?
Што е работата?
Кукушкин нема везе со играта на Симон, апсолутно. Одлично играше Кукушкин денес, Новак лош, има и одредени физички проблеми. Лош знак пред Индиан Велс, тешко во вакво физички стање да го освои овој турнир...Кукушкин денеска беше во Симон mode, речиси идентичен меч како Новак - Симон, противник кој скоро и не греши и пребацува преку мрежата до бесконачност, а потоа напаѓа со Форхенд и игра многу агресивно на Новаковиот втор сервис...
Плус подлогата е многу стара, таа од 2010 година кога играа финале и е ненормално спора, небаре на земја се игра, се жалеа и Виктор и Новак на тоа...
Па цело време му праќаше длабоки топки и ја умртвуваше игра, знам дека немаат исти стилови, ама играше нешто слично како Симон што одигра на АО.Кукушкин нема везе со играта на Симон, апсолутно. Одлично играше Кукушкин денес, Новак лош, има и одредени физички проблеми. Лош знак пред Индиан Велс, тешко во вакво физички стање да го освои овој турнир...
Има некаде пренос освен на стрим ? На Спорт клуб други мечеви даваат.Србите душа мачат со Казахстан. Ноле "не ми се ок трепките нешто" Џоле едвај му израмни на Кукушкин. Ваљда ќе ја добијат мајсторката после. Недвојсвејев ако не го тепаат и...
Завршија Дејвис куп натпреварите, спремај си се за Индијан Велс мастерсот а доколку сакаш снимка од натпреварот еве ти тука https://www.youtube.com/watch?v=R3Li9YI92s4Има некаде пренос освен на стрим ? На Спорт клуб други мечеви даваат.
kolegi , shto se cheka,aj tema za Indian ,da se razmrdame malce. Novakot se zali na povreda, ne e sto posto siguren za ucestvo na Indian.
Каква повреда? Она со инфекцијата на окото, или нешто друго?
navodno problem so nogata I zamor, nezagrean chustvuval bolki, I vo dublot I so Kukushkin go imal istiot problem, izjavuva deka edvaj go zavrshil mechot so MihailКаква повреда? Она со инфекцијата на окото, или нешто друго?