- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Чилич изгуби 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да не знае што е со Раониќ каков тип на повреда влечеше дали беше некоја ситна и свесно го пропушти делот на земја за сега да направи поголеми проблеми на конкурентите на трева или?
Му правеше проблем одреден нерв на стапалото па изврши ситна операција, но сега се е во ред и ќе се врати наскоро.Некој да не знае што е со Раониќ каков тип на повреда влечеше дали беше некоја ситна и свесно го пропушти делот на земја за сега да направи поголеми проблеми на конкурентите на трева или?
Рафа иде по Вимблдон оваа година, нема заебанции.
Шансите да го освои Штудгарт се минимални, да не речам 0%. Он има потежок ждреб него Вимблдон 2010 година, кога ја освои својата втора титула на тој турнир. Багдатис/Росол, Колшрајбер, Томиќ... Сите одлични на трева, нема да ме чуди одма да испадне.
![]()
![]()
Ако постои полош прогнозер од мене јас главата ќе си ја исечам. Ама се што ќе кажам обратно испаѓа, СЕ!
Ќе биде, но во темата за Вимблдон.Ај колку да го запазиме редот, напиши "Рафа има 0% шанси за Вимблдон " .
http://jalopnik.com/rafael-nadal-is-unimpressed-with-his-new-tennis-ball-me-1711266965Ќе биде, но во темата за Вимблдон.
![]()
Го личи![]()