ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен ми се допадна играта на Надал денеска,иако Монфилс се глеаше дека го мачи повредата и влезе во натпреварот без мотив.Многу агресивно и доста прецизно за на трева.Утре ако изгуби од Троицки ќе биде врв на агонијата.

Кога ќе ми текне дека после УС Опен, ме убедуваа дека Чилиќ бил на рамниште со Мареј, и имал топ во рацете, и дека е можно некогаш да биде топ 1 играч. :pos:

Многу појака е конкуренцијата на Квинс годинава, особено во горниот дел од ждребот каде што е Мареј.

Некој да не знае што е со Раониќ каков тип на повреда влечеше дали беше некоја ситна и свесно го пропушти делот на земја за сега да направи поголеми проблеми на конкурентите на трева или?

Некој да не знае што е со Раониќ каков тип на повреда влечеше дали беше некоја ситна и свесно го пропушти делот на земја за сега да направи поголеми проблеми на конкурентите на трева или?

На ногата на глуждот имаше повреда но ете го ќе игра неделава.

Му правеше проблем одреден нерв на стапалото па изврши ситна операција, но сега се е во ред и ќе се врати наскоро.

Рафа со нова титула на трева, 4та во кариерата од 7 финалиња. Рутински добиен меч, иако во првиот сет мака мачеше на ритерн, али во вториот сет работите дојдоа на свое место.
Да бидам искрен ни најмалце не се надевав дека ќе освои титула овде, али Рафа годинава не навикна на многу изненадувања. :D

Рафа иде по Вимблдон оваа година, нема заебанции. :kafence:
Шансите да го освои Штудгарт се минимални, да не речам 0%. Он има потежок ждреб него Вимблдон 2010 година, кога ја освои својата втора титула на тој турнир. Багдатис/Росол, Колшрајбер, Томиќ... Сите одлични на трева, нема да ме чуди одма да испадне.
coffee.gif
coffee.gif

Ако постои полош прогнозер од мене јас главата ќе си ја исечам. Ама се што ќе кажам обратно испаѓа, СЕ!

coffee.gif
coffee.gif

Ако постои полош прогнозер од мене јас главата ќе си ја исечам. Ама се што ќе кажам обратно испаѓа, СЕ!

Ај колку да го запазиме редот, напиши "Рафа има 0% шанси за Вимблдон " . :D

If he does manage to repaint the car in a less cringey hue, he’ll still have to drive it in secret: Nadal is sponsored by Kia.:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom