ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Хјуит како го изгуби сетов (па на крај ќе испадне и мечов) алал му вера. :facepalm:

Што е до мене нека не се појавува на Вимблдон. Кога успеа да се врати од мртвите, како можеше да си дозволи после 4-2 во трет сет да го изгуби мечот против еден психопат Долгополов.

А ваљда не очекуваше дека нешто ќе направи на Вимблдон. :icon_mrgr:

Не знам ама ме изгоре на тикет само тој. :/
И мене. Не се секирај, проколната му е цела фамилија веќе, од прво до 98мо колено. Нема да ме чуди да му падне авионот во скоро време.

Го замразив Карлович од нецел изгледан меч, да ви ебам ретардите српски од коментатори. Ајмо Иво, ајмо Иво. Иво да ви го начука да ви ебам главите усташки. Овде треба синхронизација на македонски, а не на глупите серии.[DOUBLEPOST=1434713438][/DOUBLEPOST]п.с. НАПРЕД БЕРДИХ!!!!

Κаρловиќ денес отсеρвиρа 45 аса:cuc:

Раониќ е ограничен како ролетна. Тврдам дека ништо нема да направи во неговата и така тажна кариера, со оглед на тоа дека имаше најави од типот на тоа дека ќе биде повеќекратен ГС победник. Дури не ми е ни јасно како е могуче играч од топ 10 да не може бекенд да погоди, ејјјј ликот мава бекенд како со лопата, ВРСКА нема, ДРВО. Да не му е таа смрдената серва ќе го шамара кој стигне.

Мареј против Милер имаше 45 винери, и 6 неизнудени грешки, а малку фалеше да го загуби мечот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom