the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо се движи Чилиќ, во тениски жаргон кажано “мрзливи нозе“ има. Ама сервата му е брутална затоа.Чилиќ има најслаб бекхенд од топ 100.Страшно неефективен удар.
Го зарече, од тогаш прави серија Албот 1-6 1-2.... т.е. води 4-6 1-2http://www.yopika.tv/20150608/v-haha_sport_4_name-1088371-5574f3205bb1b1.42694548.html
Кој сака да го гледа Рублев изволте.Игра 1/2 финале на Челенџерот во Москва. Сега за сега води 3-1 и го убива Албот, овој буквално не знае што го снашло. Каков напаѓачки арсенал има малиов
![]()
Се слагам со тебе, длабоки топки испраќаше од основната линија, тоа најмногу ме израдува. Имаше по некоја непромислена грешка, меѓутоа се работи за трева и доста поразличен отскок од останатите подлоги... титула овде, макар и АТП 250 турнир што е... ќе значи за самодоверба премногуПрво финале на трева после 2011 година, добиен Монфилс со 2-0 во сетови, 6-3 6-4. Рафа одигра доста добро денес, конечно проработе форхенд дијагоналата, а највеќе импресионираше играта на мрежа.
Нема везе, титула си е титула, само нека ја освои. Лично, би сакал со Троицки да игра, ипак Чилиќ има одлична серва и ако е во пристојна форма може доста проблеми да му прави. Од Троицки мислам дека нема теорија да изгуби.Се слагам со тебе, длабоки топки испраќаше од основната линија, тоа најмногу ме израдува. Имаше по некоја непромислена грешка, меѓутоа се работи за трева и доста поразличен отскок од останатите подлоги... титула овде, макар и АТП 250 турнир што е... ќе значи за самодоверба премногуЈасно е дека никој не очекува премногу од Рафа на трева, но да се постигне резултат од сенка е најлесно кога е најмал притисокот.
Vamos Rafa !