Божино
4815162342
Ако сакаш отвори. Или некој друг ако сака нека кажи. Ако не, после ждребот утре ќе отворам јас.Ќе отвара некој тема за Индиан Велс?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш отвори. Или некој друг ако сака нека кажи. Ако не, после ждребот утре ќе отворам јас.Ќе отвара некој тема за Индиан Велс?
Немам време јас, затоа прашав да не сака некој да отвори. Ако не се понудеше никој ќе отворев али без некој голем вовед, само едноставно без многу пишување.Ако сакаш отвори. Или некој друг ако сака нека кажи. Ако не, после ждребот утре ќе отворам јас.![]()
Фиш солидно игра,иако одсуствуваше долго време.![]()
Исто срање,дали ваму или таму.Брат ги гаѓаш темите секоја чест.![]()
Исто срање,дали ваму или таму.
За тенис слабо се дискутира,подобро е во една тема ама не ви се мешам во процедурите.Да беше исто срање немаше нови теми да се отвораат.
За тенис слабо се дискутира,подобро е во една тема ама не ви се мешам во процедурите.Освен за грендслеми.
Без разлика во која тема се постира,истото значење го има,така да во никој случај не е грешка.
Штом играчи како Дел Бонис и Рамос победуваат јасна е ситуацијата за тоа каква е подлогата.![]()
Добро началниче.АБе слабо за слабо, али попрегледно е така. Зато пишувај таму, да не се бркаме по темите.![]()
Meanwhile, на Челенџерот во Драмондвил Џон Патрик Смит и Кевин Кинг одиграа поен со 87 размени, еден од најдолгите во историјата на овој спорт.