Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Температура, 39.5.Знае некој зашо предал Крајинович? Пошо не бев дома не глеав,а видов сеа нешо предал... баш штета за него.
За мене иден број 1 за едно 5-6 години. Веќе со 17 години е готов производ, јак од сите крила. Ме воодушеви Ѕверев, браво за него. Ниту еднаш не испаничи во текот на мечот против Гиралдо...
Едит: Пререкување левел не знам веќе што да кажам.
И Киргиос ќе го биде.Искрено, прв натпревар ми е како го пратев Зверев денеска, и можам да кажам дека е готов производ. Одличен сервис, силни и прецизни удари, за неговата висина доста покретен. Е сега на мрежа не ме убеди многу, ама во се друго е супер. Плус и психички е стабилен се гледа одма тоа. Засега единствената светла тениска звезда.
Има време да, али кажи ми еден играч во последниве 7-8 години што на негова возраст играл вака и на вакво ниво...За топ 3 потребна е многу силна ментална снага, за тоа треба повеќе да го гледаме момчево, сепак е рано на основа на еден турнир да кажеме дали би можел нешто повеќе од пласман меѓу првите 10. Се надевам дека уште сега, оваа година ќе игра на мастерсиве во Канада и Америка па да видиме дали би можел нешто поконкретно да одигра и на тврда подлога.![]()
Димитров на 17 години,Ротердам,го победи Бердих,и му зема сет на Рафа на истиот турнир.Ама после го снема некое време па сеа последниве 2,3 сезони се појави.Рано е уште да го најавуваме како нов број 1 Зверев,ама како шо кажа ако го избегнат повредиве,незнам што би го спречило за 3,4 сезони да биде во топ 5.Знае буквално се да одигра,а и физички е добро спремен.Има време да, али кажи ми еден играч во последниве 7-8 години што на негова возраст играл вака и на вакво ниво...
Малиот е во 1/4 финале на турнир од серијата 500, ги победи Јужњи (1/2 финалист на Грен Слем), Робин Хасе и Гиралдо (топ 50 играчи). До сега покажа одлична стабилност, не затрепери во ниту еден момент. Ме фасцинира што е јак од сите крила, бекендот му ѕвони, форхендот му е екстра убоит, за сервата да не зборам. Сега за сега единствена слабост што е така поочигледна е кога ќе му изиграат дроп шот, лошо реагира на тие топки и тешко ги стига.
Затоа и ми е иден број 1, не заебавај Димитров, Нишикори и Раонич на 23-24 години почнаа да ги победуваат појакиве тенисери, овој со 17 игра страшно. Само да го избегнат повредите...[DOUBLEPOST=1405683318][/DOUBLEPOST]Во меѓувреме http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/07/29/Nadal-ESPY-Best-Male-Tennis-Player.aspx
sam ke si repliciram , denes Vishko od SK me informirashe , Delpo ne treba da go ochekuvame vo 2014za mastersot vo Toronto na listata na igrachi go ima i Delpo deka ke nastapi . Ima li nekoe oficijalno info da znae nekoj ili potvrda od timot na Delpo.Pochna da mi nedostasuva negoviot slow motion megju servisite.