ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Знам јас сакав да пишам нешто на темава, ама муабетите тука ме разбркаа на цело. Уште поинтересно е што освен сингл, ја освои и титулата во дубл заедно со некој си Гучионе. :D Појма неам кој е овој, ама не ми е ни битно.

Прегледај го приврзокот 97602

Поздрав!
Као не го знаеш Крис бе, машина е дечкото. :D
atpg621.jpg

Као не го знаеш Крис бе, машина е дечкото. :D
atpg621.jpg
И го гуглав дури ама џабе. Најдобар пласман му бил околу 60то место, моментално на 500 и некое. :D Не памтам да сум го гледал до сеа. xD

И го гуглав дури ама џабе. Најдобар пласман му бил околу 60то место, моментално на 500 и некое. :D Не памтам да сум го гледал до сеа. xD
А што е најтрагично го има тепано Надал пред некое време. :D Смешна фаца е ептен, а моментално само у двојки игра, ретко игра сингл, затоа е и 500 на ранг листа. Два метраш е, само серва има и ништо друго, врска нема од тенис. :D

Едит: Баш прогуглав сеа и видов дека уствари му предал Надал во 2007, при резултат 6-5 во првиот сет. :D

А што е најтрагично го има тепано Надал пред некое време. :D Смешна фаца е ептен, а моментално само у двојки игра, ретко игра сингл, затоа е и 500 на ранг листа. Два метраш е, само серва има и ништо друго, врска нема од тенис. :D

Едит: Баш прогуглав сеа и видов дека уствари му предал Надал во 2007, при резултат 6-5 во првиот сет. :D
Да, да и јас проверив исто. Ама добар си, пратиш се живо и диво. :D

На грешка од жена му ги има облечено. :D

На турнирот во Хамбург, 17 годишниот Ѕверев до декласираше Робин Хасе со 6-2 6-0. Пред два месеци Ѕверев наполни 17 години, а инаку е помал брат на Миша Ѕверев. Фантастичен тенис демонстрираше малиот :vozbud:

Приметил некој дека Алберт Рамос го има сменето презимето, т.е има додадено Винолас на неговото презиме? :eek: Да не се оженил па го земал презимето на жена му или што е работата :icon_mrgr::icon_mrgr:

Приметил некој дека Алберт Рамос го има сменето презимето, т.е има додадено Винолас на неговото презиме? :eek: Да не се оженил па го земал презимето на жена му или што е работата :icon_mrgr::icon_mrgr:
Jas otkako pratam tenis on se preziva taka. Spanska rabota, imaat iminja I preziminja od pradedovci.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Jas otkako pratam tenis on se preziva taka. Spanska rabota, imaat iminja I preziminja od pradedovci.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Јас пратам 3 години и на секој турнир бил потпишуван само Рамос затоа се зачудив, ама ај не битно како и да е xD :)

Јас пратам 3 години и на секој турнир бил потпишуван само Рамос затоа се зачудив, ама ај не битно како и да е xD :)
Па таман работа цело име да му го даваат. :D Отсекогаш си е Алберт Рамос Винолас. :D

На турнирот во Хамбург, 17 годишниот Ѕверев до декласираше Робин Хасе со 6-2 6-0. Пред два месеци Ѕверев наполни 17 години, а инаку е помал брат на Миша Ѕверев. Фантастичен тенис демонстрираше малиот :vozbud:
Конечно некој асален да извадат Швабиве,ќе го заменува овој Бекер на 17 години Вимблдон. :icon_mrgr: Шала на страна,доста добри играчи се појавуваат,Киргиос,Весели,Тием,Зверев,можна е некоја новина у машкиов тенис конечно.[DOUBLEPOST=1405467283][/DOUBLEPOST]
Сигурно ја открил другата страна од себеси. :D
Пари се у прашање брат :D здосадија едно исто сеа ново нешо да купува народов.Виде Рафа на Ус Опен пак без ракави ќе играл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom