ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Во право е Петар, знам и зошто така мисли, знам дека минатиот пат Фоњињи се понашаше како ебан аматер, и го пцуеа овде за тоа... Само што беше освоил некој турнир...

И во пензија јаде бурек. Енди Родик со старата приказна за Ѓоковиќ и детали што не сме ги знаеле. Шмовак Шмоковиќ. :eek:

Намерно го нарекува така демек збори во шифри. :)
Иначе доста интересен податок е ова што го постираше ти, баш вчера го прочитав, имено во 2008 за малку не дошло до физичка пресметка помеѓу Новак и Родик во една од соблекувалните на Флешинг Медоус. Ваљда Родик нешто кењал, некој вид на trash talk, а Новак возвратил арогантно. За среќа не се десило ништо посериозно. :)

Инаку Надал е ужасен на турниров, се гледа дека не дава ни 50% од своите можности, али се гледа дека сака уште тука да го превземе првото место на АТП листата, впрочем за тоа и е дојден тука. Ако го превземе, а уште една победа му треба за тоа, у Базел ќе танка 1000000000000000000000%, бидејќи ич не му е потребен тој турнир. Али ќе биде екстра тешко против Бердих или Иснер, со оглед на тоа дека Рафа не игра баш најдобро на турниров.

Едит: Сеа го прочитав скоро цел текст, мислам дека трола Родик, т.е. не мислам сигурен сум.

1377613_442245309227470_985901931_n.jpg

Mорам ова повторно да го цитирам, после поразот од Дарцис. Не можам оригинално да го цитирам бидејќи темата за Вимблдон е затворена па морав вака...

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::cuc::cuc::cuc::cuc:
Ne e kriv Nadal. Kriv e vujko mu Toni sto go laze deka moze da go stigne Novak na ATP. Podobro za nego sto ispadna bidejki ako prodolzese sigurno pak ke go povredese kolenoto. Neka si bide sreken sto uspea RG da go osvoi no sepak za da go istrca maratonot ke treba mnogu i toa kako. Na negovo mesto jas pak bi se cuval za RG dogodina. Neka si go cuva negoviot dvor koj za vlakno ke go izgubese i neka e sreken na toa.

Најјаки ми се ваквите цитирања, посебно што тврдам дека на форумот немаше човек шо веруваше дека после Вимблдон, Надал ќе освои 2 мастерса плус Гренд Слем на тврда подлога, а таков ГС немаше од 2010 освоено.
Најди ми еден цитат дека Надал ќе се врати прв до крај на 2013 од фан на Надал.

И пак, подвигот на Надал е неверојатен, дури и со ваков Ѓоковиќ у 2013та, ама ова е лицемерно.

Испадна ждребот за мастерсот во Шангај, ако има некој време нека отвори тема, ако не вечер ко ќе се вратам од работа ќе склопам некој вовед, колку да има кај да се дискутира за турнирот.
Ждребот на Новак на турнирот: Типса/Грањолерс Р2, Робредо/Фоњини Р3, Федерер/Гаске 1/4 финале, Ферер/Цонга 1/2 финале, Надал, Бердих, ДелПо финале.

Најјаки ми се ваквите цитирања, посебно што тврдам дека на форумот немаше човек шо веруваше дека после Вимблдон, Надал ќе освои 2 мастерса плус Гренд Слем на тврда подлога, а таков ГС немаше од 2010 освоено.
Најди ми еден цитат дека Надал ќе се врати прв до крај на 2013 од фан на Надал.

И пак, подвигот на Надал е неверојатен, дури и со ваков Ѓоковиќ у 2013та, ама ова е лицемерно.
Точно е дека никој не веруваше дека Рафа ќе има ваква сезона, ама и онаков малоумен пост да напишеш епа стварно е за цитирање, мислам дека и ти ќе се сложиш со ова. Ај сеа јас да речам дека Новак никогаш нема да биде број 1 и дека треба да си игра само на АО, а другите турнири нека ги скока, пошо си губи од кој стигне... Не иде нели...

Ама најакото е што се прави некој фан на тенисот, некој голем познавач на тенисот, а пишал ВУЈКОМУ Тони.. Алоо бре каков вујко.. Како можи братот на таткоти да ти е вујко. Човекот со кој имаш исто презиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom