Затоа што тие двајца се во топ 3 тенисери на светот. И бај д веј, она од Мадрид на сината земја го нарекуваш добар тенис?
Средно-добар, ништо спектакуларно ко шо ни е на црвена ни па мизерно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што тие двајца се во топ 3 тенисери на светот. И бај д веј, она од Мадрид на сината земја го нарекуваш добар тенис?
Епа погледни некој клип од лани и кажи ми дали беше средно-добар. Лизгалиште беше теренот, подобро ќе беше да се одржуваа Зимски Олимписки Игри отколку тениски турнир. Вердаско дури во очај меѓу поените изведе еден “танц“ на сината земја лизгајќи се по теренот, всушност сакаше да укаже дека е невозможно да промениш правец на таа земја.Средно-добар, ништо спектакуларно ко шо ни е на црвена ни па мизерно.
Епа погледни некој клип од лани и кажи ми дали беше средно-добар. Лизгалиште беше теренот, подобро ќе беше да се одржуваа Зимски Олимписки Игри отколку тениски турнир. Вердаско дури во очај меѓу поените изведе еден “танц“ на сината земја лизгајќи се по теренот, всушност сакаше да укаже дека е невозможно да промениш правец на таа земја.
Вавринка 1, Типса 1 и Сепи 1.Потешко оди адаптацијата. Лизга повеќе од црвената на која се навикнати па затоа така.
Остај то, бидна веќе. Кажи некој тип.![]()
Колку ме нервира овој Вавринка што шитка сетови ако му направат брејк . За кај ја чува таа глупава сила ? Клопатар еден. Мислиш ако игра 3 сета израмнети ќе му паднат рацете вечерта.
Зш се дрогира ова, коа ќе стиснам Login ми пишуе Bad request (invalid hostname)Да не заборајте на http://challenge.atpworldtour.com/
Си ја утнал темата :РУфф... ни малку лесен жреб за Рафа. Прво Паире, потоа Алмагро, па Ферер во четвртфиналето, Федерер во полуфиналето, а потоа најверојатно против Ноле во финалето. Значи се на се го очекува мноогу тежок турнир, но доколку успее некако да го освои... нормално дека со тој тежок пат би стекнал голема самодоверба за Рим и РГ.
Не знам, кај мене синоќа бидна, истипував, немаше никакви проблеми.Зш се дрогира ова, коа ќе стиснам Login ми пишуе Bad request (invalid hostname)![]()