ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што тие двајца се во топ 3 тенисери на светот. И бај д веј, она од Мадрид на сината земја го нарекуваш добар тенис?

Средно-добар, ништо спектакуларно ко шо ни е на црвена ни па мизерно.

Средно-добар, ништо спектакуларно ко шо ни е на црвена ни па мизерно.
Епа погледни некој клип од лани и кажи ми дали беше средно-добар. Лизгалиште беше теренот, подобро ќе беше да се одржуваа Зимски Олимписки Игри отколку тениски турнир. Вердаско дури во очај меѓу поените изведе еден “танц“ на сината земја лизгајќи се по теренот, всушност сакаше да укаже дека е невозможно да промениш правец на таа земја.

Епа погледни некој клип од лани и кажи ми дали беше средно-добар. Лизгалиште беше теренот, подобро ќе беше да се одржуваа Зимски Олимписки Игри отколку тениски турнир. Вердаско дури во очај меѓу поените изведе еден “танц“ на сината земја лизгајќи се по теренот, всушност сакаше да укаже дека е невозможно да промениш правец на таа земја.

Потешко оди адаптацијата. Лизга повеќе од црвената на која се навикнати па затоа така.

Остај то, бидна веќе. Кажи некој тип. :D

Потешко оди адаптацијата. Лизга повеќе од црвената на која се навикнати па затоа така.

Остај то, бидна веќе. Кажи некој тип. :D
Вавринка 1, Типса 1 и Сепи 1. :D Ама од ракав ти ги треснав овие, денес ништо не пишав, одмарам, утре ќе чкртнам нешто.:D

Колку ме нервира овој Вавринка што шитка сетови ако му направат брејк . За кај ја чува таа глупава сила ? Клопатар еден. Мислиш ако игра 3 сета израмнети ќе му паднат рацете вечерта.

Колку ме нервира овој Вавринка што шитка сетови ако му направат брејк . За кај ја чува таа глупава сила ? Клопатар еден. Мислиш ако игра 3 сета израмнети ќе му паднат рацете вечерта.

Не е многу икусен :icon_lol:

Уфф... ни малку лесен жреб за Рафа. Прво Паире, потоа Алмагро, па Ферер во четвртфиналето, Федерер во полуфиналето, а потоа најверојатно против Ноле во финалето. Значи се на се го очекува мноогу тежок турнир, но доколку успее некако да го освои... нормално дека со тој тежок пат би стекнал голема самодоверба за Рим и РГ.

Уфф... ни малку лесен жреб за Рафа. Прво Паире, потоа Алмагро, па Ферер во четвртфиналето, Федерер во полуфиналето, а потоа најверојатно против Ноле во финалето. Значи се на се го очекува мноогу тежок турнир, но доколку успее некако да го освои... нормално дека со тој тежок пат би стекнал голема самодоверба за Рим и РГ.
Си ја утнал темата :Р
Зш се дрогира ова, коа ќе стиснам Login ми пишуе Bad request (invalid hostname) :(
Не знам, кај мене синоќа бидна, истипував, немаше никакви проблеми.

Иначе Брандс е близу финале во Минхен, а таму веќе е пласиран Хас.
Добар сервис има, па на тоа се вади, а Колшрајбер малце на моменти лабилен, и го загуби првиот сет.

Да му се плукнам јас на Брандс во тоа тикварот, не промаши прв сервис ќе ме турне на ливче.

Ovie od ATP se stvarno netacni i nelogicni. Shlapnale 3 mastersa edno po drugo za eden mesec, do Roland Garros ima uste 16 dena a uste Madrid ne e pocnat, pa rim, pa ova supermen treba da si za da uspees na site turniri. Kalendarot e edno golemo sranje!

Па и неколку години поназад е истиот распоред, никој до сеа не нашол замерка за распоредот, барем овој пред слемот во Париз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom