ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Дали да кажеше нешто такво за Мареј ќе ти се свиѓаше? какви лицемери сте, страшна работа...

БТЊ сеуште мислам дека ова не е точната изјава.

Дали да кажеше нешто такво за Мареј ќе ти се свиѓаше? какви лицемери сте, страшна работа...

БТЊ сеуште мислам дека ова не е точната изјава.
Ако беше вистина немаше да имам никаков проблем со неговото мислење.

А интервјуто е 100% точно чим се врти по странски форуми за Тенис,еве го линкот: http://www.sport.pl/celebrities/1,1...erzy_Janowicz__Musze_miec_w_reku_kalacha.html

Јас реков, додека не видам видео од тоа, не верувам.

Нема на разбирлив јазик, спинувани преводи не ме интересираат.

Нема на разбирлив јазик, спинувани преводи не ме интересираат.
Епа ако мислиш дека можеш подобро да го преведеш интервјуво направи го тоа.... Не знам зошто некој би спинувал вакво нешто... Тоа може само на Балканов да се случи.

Али човекот се што кажа вистина е барем според мене(истото го зборувам цело време) а тоа го мислат и повеќето тенисери само немаат смелост да го кажат јавно.

Епа ако мислиш дека можеш подобро да го преведеш интервјуво направи го тоа.... Не знам зошто некој би спинувал вакво нешто... Тоа може само на Балканов да се случи.

Али човекот се што кажа вистина е барем според мене(истото го зборувам цело време) а тоа го мислат и повеќето тенисери само немаат смелост да го кажат јавно.
bolje-da-sam-ladna-go.jpg

Онака, мерак ми беше. :D

Тоа е новинарска финта, зимаат само одредени зборови, ги делат од реченицата за да испадне дека е негатвино, иако во претходниот дел од интервјуто одреден став воопшто не бил во таа конотација кажан....значи мисли си ти дека е вистина, не ме замара дали е или не е, мене ми треба англиско интервју од него, и тоа на видео за да поверувам, ти ако сакаш верувај си нема проблем. Исто така многу зборови лошо се преведуваат, при што им се дава уште една шанса да направат раздор и сензација, новинар - ДНО.

БТЊ ме насмеаа со она тоа го има само на балканот...каква глупост....

Од 41 финални натпревари, само 5 пати има загубено.
Зебалос, Федерер и Ѓоковиќ се тенисерите кој го совладале Рафаел Надал во финалните натпревари одиграни на земјена подлога.

Налбандијан и Алмагро играат во Бразил од осум вечерва, а Федекс е во Ротердам и игра од 7 и 30. Чисто за оние кои сакаат да гледаат интересен тенис денес. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom