ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
znaenjeto e sila , znaenjeto e mok

Проект на владата на Република Македонија. :pos:

Абе заебавајте се вие... ама ај баш да видиме кој ќе биде најуспешен во предвидувањава, кој ќе има најмногу погодени категории. :)

Интересно, една од најпознатите онлајн обложувалници, bwin за прв фаворит на Ролан Гарос според квотите го дава Новак Ѓоковиќ (2,30), за нијанса поголема квота има на Рафаел Надал, 2,40. Се ќе зависи од првите 2-3 турнири каде ќе игра Рафа, доколку се покаже во добро светло.... квотата ќе падне сигурно под 1,65 за Рафа.... :)

Mnogu raboti ke zavisat.Ako vo nekoj turnir sum siguren deka djokovic tesko ke go osvoi e roland garros.ke ima djokovic mechevi vo 5 setovi mnogu poveke otkolku na drugi turniri pa ke vidime kako ke se nosi.Ne sum ubeden deka ke go osvoi.

Вечер од 22часот конечно на терен се враќа Надал.:) Со Монако играат дубл против Cermak F./Dlouhy L. (2) во Чиле. Организиран е голем пречек и Надал се сретнал дури и со претседателот на Чиле.

Надал и Монако победија 2-0(6-3,6-2)!(y)
Надал утре го игра својот прв сингл меч против Делбонис во 14часот.:)

Дај искоментирајте за камбекот на Надал.

Отвори ја темата за Надал. ;)

Инаку да ви ја пренесам изјавата на Јержи Јанович во врска со Федерер и Ѓоковиќ:

„I hate pretending. I’m always my self, I imitate no one, I don’t play. Emotions guide me. When I’m angry I show it. I don’t have idols. I used to like Sampras style and Safin’s attitude. Djokovic is a false one, he just likes to show off and play. Federer instead is full of himself, he has something not natural. It’s hard to feel him like a integral part of all of us.“

Хахаха офф, тој ќе збори за Ноле и Фед, резил :D

Се научив да не реагирам на овие работи, не ме допираат, како прво немам видено видео со таа изјава, така да одма и давам предност на сензационилистичката страна од "новинарстовото" после ќе искочи нешто сосема друго рекол.

21jagie.png

^Целиот дел од интервјуто.

Ми се допаѓа типов:) Има храброст да го каже тоа што мнозинството го мислат само се надевам дека ќе продолжи да ја кажува вистината и кога ќе напредува во кариерата....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom