Навиваме за Синер 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бреј што глупости напиша во еден релативно краток пост алал да ти е.Какви финалиња на УС Опен!
За женското која и да победеше ќе ми беше мило. Честитки за Сабаленка, макар што онака повеќе сакав Анисимова да победи, да разбие малер.
За машкото финале кој и да победи преку тасета!
Два смотани лика кои попунуваат празнина од одење на Ѓоковиќ и Надал. Алкараз зихер ја наследил лабораторијата на Надал, ама психички неконстантен во текот на играта.
Овој тиролецот го тинтраат само затоа што е од ЕУ, иако реално е никој и ништо по потекло. Реално би требало да навивам за Синер, чисто поради работничкото потекло! Ама пошто и двајцата се жими таквоото тенисери, кого го погледне господ вечер, тој нека победи!
Па и Алкараз е од ЕУ.Овој тиролецот го тинтраат само затоа што е од ЕУ, иако реално е никој и ништо по потекло.
Ама пошто и двајцата се жими таквоото тенисери
Па и Алкараз е од ЕУ.
![]()
Нели? Што да правиш, светот не е составен само од умни, чат пат и други се среќаваат за жал.Бреј што глупости напиша во еден релативно краток пост алал да ти е.
Ја имав во вид аферата со допингот, Алкараз никад нема да дојде на дневен ред по таа тема.Па и Алкараз е од ЕУ.
![]()
Брату, да напишеш дека двајца смотани тенисери играат... Небитно е дали ти се допаѓаат или не, не навлегувам во тоа. Дечките играат надреален тенис, глеј финалето РГ и се ќе ти стане јасно.Нели? Што да правиш, светот не е составен само од умни, чат пат и други се среќаваат за жал.
Автоматски споено мислење:
Ја имав во вид аферата со допингот, Алкараз никад нема да дојде на дневен ред по таа тема.
Мое си е мислењето, не барам да се сложите!Брату, да напишеш дека двајца смотани тенисери играат... Небитно е дали ти се допаѓаат или не, не навлегувам во тоа. Дечките играат надреален тенис, глеј финалето РГ и се ќе ти стане јасно.
Мое си е мислењето, не барам да се сложите!
Тешко дека ќе изгледам цел меч меѓу тенисери од оваа генерација.
Све лигаво упм, единствен Синер беше машко и тој со педерското прифаќање на играта со допингот си остави сенка над се што прави.
Бар мене прв услов да гледам меч, во било што е да ме интересираат играчите. Ако се погоди супер игра, уште подобро.
Може Комо и Лече да изиграат супер меч, прашање е дали воопшто ќе седнеш да ги гледаш! Интер и Јуве ќе те умрат од досада, ама ќе ги одгледаш сите 100 минути!
Така и овде, кога ќе си ги преставиш Алкараз, Шелтон... 3 саати, ааа јок, фала!
Јас Надал го ценев како игра, настрана мафијата зад него, ама не можам да го гледам како 100 пати си брца у газ, па не знам каков тенис да игра!
Па оти не ги сакам, затоа и коментирам.Па што коментираш за тенис ако сите не ги сакаш?
Ако сакаш овој дел појасни го те молам господине Голубовиќ.Јас Надал го ценев како игра, настрана мафијата зад него
Господине Голубовиќ!Ако сакаш овој дел појасни го те молам господине Голубовиќ.
Сабаленка вчера… мјау. Свака част.
Џоковиќ..не знам шо да кажам. Криво ми е.
Вечер за Синер сум. Алкараз го неќам ичич.
Ват?Тебе досадно ти е понекогаш