ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Синер имаше уште еден Димитров меч каде му се поклопија коцки само зашто противникот му е инвалидизиран, овој пат у главата.
Прв сет го изгазил глеам, али уклучив на крај од втор, и кога зема МТО откако изгуби, нешто му се дешаваше не разбрав што искрено, ама следни два тотално анемичен и непрепознатлив (у пакет со вториот сет), и пак победи, иако се местеше да изгуби бар уште еден сет кога му даваше по 2 врзани брејк шанси на противникот, и пасивни размени у 2 случаја ако не се лажам каде чекаше на грешка што не е типично многу за него моментално.

Нема уште еден меч за да се види на што е ко што беше со Шелтон кога јасно беше дека нема сериозни проблеми пред финалето на Вимблдон, ама ради ова и не сум баш многу уверен дека утре ќе биде повторно убедлив против Карлос ко што беше на РГ и у Лондон, каде он диктираше све горе доле, со исклучок на финалниот сет во Париз.

Да играше вчера подобар тенисер од Ожер, имаше изгледни шанси Синер да падне со оглед како ги изигра последни 2 сеа, цела среќа за него што играше против човек кој на втори сервиси тргаше на процена пред сервис, и 2-3 аса у празно сервираше италијанецов, спори, во критични моменти од поенот за него, и што на секој добар винер, правеше по 2-3 незинудени со метро аути или у мрежа, у многу наврати на 30-30 или на 40-40, кога му се отвараше шанса за брејк топка.

Утре има најава дека ќе врне, денес жените играа под затворен кров, голема шанса тоа да биде случај и кај мажите, мислам дека ова повеќе би му одговарало на Синер.

Какви финалиња на УС Опен!
За женското која и да победеше ќе ми беше мило. Честитки за Сабаленка, макар што онака повеќе сакав Анисимова да победи, да разбие малер.
За машкото финале кој и да победи преку тасета!
Два смотани лика кои попунуваат празнина од одење на Ѓоковиќ и Надал. Алкараз зихер ја наследил лабораторијата на Надал, ама психички неконстантен во текот на играта.
Овој тиролецот го тинтраат само затоа што е од ЕУ, иако реално е никој и ништо по потекло. Реално би требало да навивам за Синер, чисто поради работничкото потекло! Ама пошто и двајцата се жими таквоото тенисери, кого го погледне господ вечер, тој нека победи!

Какви финалиња на УС Опен!
За женското која и да победеше ќе ми беше мило. Честитки за Сабаленка, макар што онака повеќе сакав Анисимова да победи, да разбие малер.
За машкото финале кој и да победи преку тасета!
Два смотани лика кои попунуваат празнина од одење на Ѓоковиќ и Надал. Алкараз зихер ја наследил лабораторијата на Надал, ама психички неконстантен во текот на играта.
Овој тиролецот го тинтраат само затоа што е од ЕУ, иако реално е никој и ништо по потекло. Реално би требало да навивам за Синер, чисто поради работничкото потекло! Ама пошто и двајцата се жими таквоото тенисери, кого го погледне господ вечер, тој нека победи!
Бреј што глупости напиша во еден релативно краток пост алал да ти е.

Па и Алкараз е од ЕУ. :rolleyes:

o_O
Бреј што глупости напиша во еден релативно краток пост алал да ти е.
Нели? Што да правиш, светот не е составен само од умни, чат пат и други се среќаваат за жал.
Автоматски споено мислење:

Па и Алкараз е од ЕУ. :rolleyes:

o_O
Ја имав во вид аферата со допингот, Алкараз никад нема да дојде на дневен ред по таа тема.

Нели? Што да правиш, светот не е составен само од умни, чат пат и други се среќаваат за жал.
Автоматски споено мислење:

Ја имав во вид аферата со допингот, Алкараз никад нема да дојде на дневен ред по таа тема.
Брату, да напишеш дека двајца смотани тенисери играат... Небитно е дали ти се допаѓаат или не, не навлегувам во тоа. Дечките играат надреален тенис, глеј финалето РГ и се ќе ти стане јасно.

Брату, да напишеш дека двајца смотани тенисери играат... Небитно е дали ти се допаѓаат или не, не навлегувам во тоа. Дечките играат надреален тенис, глеј финалето РГ и се ќе ти стане јасно.
Мое си е мислењето, не барам да се сложите!
Тешко дека ќе изгледам цел меч меѓу тенисери од оваа генерација.
Све лигаво упм, единствен Синер беше машко и тој со педерското прифаќање на играта со допингот си остави сенка над се што прави.
Бар мене прв услов да гледам меч, во било што е да ме интересираат играчите. Ако се погоди супер игра, уште подобро.
Може Комо и Лече да изиграат супер меч, прашање е дали воопшто ќе седнеш да ги гледаш! Интер и Јуве ќе те умрат од досада, ама ќе ги одгледаш сите 100 минути!
Така и овде, кога ќе си ги преставиш Алкараз, Шелтон... 3 саати, ааа јок, фала!
Јас Надал го ценев како игра, настрана мафијата зад него, ама не можам да го гледам како 100 пати си брца у газ, па не знам каков тенис да игра!

Мое си е мислењето, не барам да се сложите!
Тешко дека ќе изгледам цел меч меѓу тенисери од оваа генерација.
Све лигаво упм, единствен Синер беше машко и тој со педерското прифаќање на играта со допингот си остави сенка над се што прави.
Бар мене прв услов да гледам меч, во било што е да ме интересираат играчите. Ако се погоди супер игра, уште подобро.
Може Комо и Лече да изиграат супер меч, прашање е дали воопшто ќе седнеш да ги гледаш! Интер и Јуве ќе те умрат од досада, ама ќе ги одгледаш сите 100 минути!
Така и овде, кога ќе си ги преставиш Алкараз, Шелтон... 3 саати, ааа јок, фала!
Јас Надал го ценев како игра, настрана мафијата зад него, ама не можам да го гледам како 100 пати си брца у газ, па не знам каков тенис да игра!

Па што коментираш за тенис ако сите не ги сакаш?

Па што коментираш за тенис ако сите не ги сакаш?
Па оти не ги сакам, затоа и коментирам.
Ти на Сталин внук да не си му? Сите мораат исто да мислат?
Еве џенските сите ми се симпатични, со цицки, без цицки.... подостоинствени се од машките!

Ако сакаш овој дел појасни го те молам господине Голубовиќ.
Господине Голубовиќ!
Имаше извештај за неколку негови наоди, кои никогаш не видоа светло на денот. Плус таа французинката што го објави тоа остана негибната. Ако бил чист, мамето ќе и го расплачеа, ама се’ се заташка! Имаш интернет, па и ВИ сега, пиши, прашај, занимавај се со нешто баго!

Сабаленка вчера… мјау. Свака част.

Џоковиќ..не знам шо да кажам. Криво ми е.
Вечер за Синер сум. Алкараз го неќам ичич :D.

Тебе досадно ти е понекогаш
Ват?
Гледам тенис.
Не нонстоп ама полуфинале, финале гледам.
Вимблдон цел го гледав.
Само не пишувам нонстоп. Шта је овде проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom