ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
А не мислиш дека е малце лицемерно да донира милиони за ковид борбата и потоа да се шета позитивен? Мислам, во ред, и јас и ти знаеме дека не шетал позитивен него дека тестот му е лажен, ама официјално он така има кажано и што да му правам сега освен да заклучам дека е гомно? Кур ме боли што донирал за све и свашта кога со овој потег се посрамоти пред цел свет. А не му е него само овој кикс, има еден тон глупирања у кариера али ни близу не се ко ова сега. Cheater.
Пак ќе ти речам, симни се од моралната планина. Да, шетање позитивен и гушкање со деца е неприфатливо. Лажење во апликација дека бил позитивен е маде од овца.

Еве ти, не си излажал никогаш за документ? Не си добил печат со врски никогаш? Се по правила си живеел, така? Не си се огрешил никаде.

Милион долари секако не си донирал па за тоа не те прашувам :kuracc:

Со голема леснотија некако изговарате работи како “Кур ме боли што донирал за све и свашта кога...“ Неговите донации помогнале многу луѓе и спасиле животи. И сега тоа не било битно, туку битно било што сакал да ја преебе системот и да игра, при тоа не изложувајќи никого на ризик. Јас сум сигурен 100% дека и на тие мигрантите што по случајност се најде на исто место со нив, ќе им помогне финансиски после турниров.

Инает тераш ама ајде :D

Пак ќе ти речам, симни се од моралната планина. Да, шетање позитивен и гушкање со деца е неприфатливо. Лажење во апликација дека бил позитивен е маде од овца.

Еве ти, не си излажал никогаш за документ? Не си добил печат со врски никогаш? Се по правила си живеел, така? Не си се огрешил никаде.

Милион долари секако не си донирал па за тоа не те прашувам :kuracc:

Со голема леснотија некако изговарате работи како “Кур ме боли што донирал за све и свашта кога...“ Неговите донации помогнале многу луѓе и спасиле животи. И сега тоа не било битно, туку битно било што сакал да ја преебе системот и да игра, при тоа не изложувајќи никого на ризик. Јас сум сигурен 100% дека и на тие мигрантите што по случајност се најде на исто место со нив, ќе им помогне финансиски после турниров.

Инает тераш ама ајде :D
Кур ме боли во ситуацијава де, не дека тоа не се добри дела што ги правел. Брат не ме дупи бе, Пабло Ескобар има донирано толку колку што Новак нема ни за 10 животи да донира па знаеме што све правел и каков човек бил. Сеа гарант ќе ми се качат на кур Нолевци демек убиец сум го напраил Новак, далеку од тоа, само ти правам паралела дека не значи ако донирал дека треба да му се дозволи све и свашта во животот.

Да, шетање позитивен и гушкање со деца е неприфатливо. Лажење во апликација дека бил позитивен е маде од овца.

Ти брат изгледа си искочил од Фиром, ама Фиром не искочил од тебе. Какво е ова мислење бе, лажење во апликација јако маде хахахахахаха. Мислам да, овде во Мк е пичкин дим, ама на страна не е баш така. Нема потреба да ти кажувам дека е број 1 и дека треба да служи како пример за сите, рол модел, идол, сеедно. И пак ќе кажам, ништо од ова немаше да биде фрка да си седел 15 дена во изолација, без разлика дали му е лажен тестот или не, пошо така никад немаше да дознаеме дали е лажен и немаше да има сумња, а вака... Дно, огромно дно.

Леле изјавата на Ноле хахаа, не сакал да го разочара новинарот и затоа дал интервју, се осеќал должен :pos:
Го поштовам како спортист ама е тежок сељак реално.

Ти брат изгледа си искочил од Фиром, ама Фиром не искочил од тебе.
Ти имаш огромен внатрешен проблем како и мнозинството од луѓето на социјалните мрежи: лесно судиш, брз си на критика, доволна ти е половина информација, наслов на некој текст, реченица на форум, за да оформиш мислење за нешто или некого и да фрлаш камења. ^^

Со филмска аналогија, ти си некаде во 80-90 години кога негативците беа негативци а добрите ликови беа безгрешни.

Јас сум реален, разбирам дека нема совршени луѓе, сите имаме маани и правиме грешки. Тоа не е доволно за мене да речам дека тој и тој човек е гомно бидејќи направил таква и таква грешка. Еве пак ќе ти речам, тргни од себе си и кажи ми дека никогаш не си излажал авторитет, или дека нема да го направиш тоа во иднина во одредени ситуации. Само ако никогаш не си направил ништо слично можеш да се качиш на планината и да викаш.

Кога веќе судиш некому треба да ги земеш во предвид сите добри и лоши работи. Ако ги избришеш сите добри работи и се фатиш за една грешка, и го дефинираш човекот врз основа на истата, освен ако се работи за убиство со умисла или нешто слично, веројатно не си Judge De Caprio (патем, ти препорачувам да изгледаш неколку случаи на ФБ, ќе ти ја врати вербата во човештвото ако ја имаш изгубено).

Ти имаш огромен внатрешен проблем како и мнозинството од луѓето на социјалните мрежи: лесно судиш, брз си на критика, доволна ти е половина информација, наслов на некој текст, реченица на форум, за да оформиш мислење за нешто или некого и да фрлаш камења. ^^

Со филмска аналогија, ти си некаде во 80-90 години кога негативците беа негативци а добрите ликови беа безгрешни.

Јас сум реален, разбирам дека нема совршени луѓе, сите имаме маани и правиме грешки. Тоа не е доволно за мене да речам дека тој и тој човек е гомно бидејќи направил таква и таква грешка. Еве пак ќе ти речам, тргни од себе си и кажи ми дека никогаш не си излажал авторитет, или дека нема да го направиш тоа во иднина во одредени ситуации. Само ако никогаш не си направил ништо слично можеш да се качиш на планината и да викаш.

Кога веќе судиш некому треба да ги земеш во предвид сите добри и лоши работи. Ако ги избришеш сите добри работи и се фатиш за една грешка, и го дефинираш човекот врз основа на истата, освен ако се работи за убиство со умисла или нешто слично, веројатно не си Judge De Caprio (патем, ти препорачувам да изгледаш неколку случаи на ФБ, ќе ти ја врати вербата во човештвото ако ја имаш изгубено).

Стеф кога лажел, не допринесувал за потенцијално загрозување на здравје/живот на луѓе. Зарем заборави како ги линчуваа по темите за корона луѓето кои кај нас заразени идеа на работа? дај да не глумиме лудило, човекот направи неверојатна грешка, се друго е ок дури и фејк позитивен тест, ама она со посетување на евенти не го прават ни најголемите анти ковид фаци кои ги знам а беа заразени, човекот нема лоша душа, секако дека он не мислел да наштети на некого со одење на тие евенти, но они и неговите околу него не ни веруваат во ковид, ако веруваш ШАНСА нема да одиш така по евенти и кур да не ти чуе, крај на дискусија, искочи тежок идиот.

https://www.youtube.com/watch?v=_C3rX1KCsdU Еве ви неколку причини зашто не го сакаат Новак. 23 минути видео, и потприлично интересно видео, неколку од овие ситуации ги памтам.. можам и да додадам уште некоја у видеово.Сепак мене ми е мило што го пуштија и сакам да игра, за поинтересно да е.. сите знаеме дека ќе биде заинатен и дека ќе иде на титула годинава ако му дозволат да игра, мислам не се дозна тоа уште дали му дозволија, само го пуштија од притвор. Ко најголеми конкуренти на Новак ги гледам Медведев и Ѕверев. Алкараз може да изненади турниров повторно и да стаса и до полу-финале, дечкото е ѕвероња.

Тоа е, ја направил балканската со фејк позитивен тест и сега ќе јаде блам дека свесно го ширел вирусот пошто повеќе му се исплати да биде морално осудуван него криминално во Австралија за лажирање документи и да го јаде немиен :D

Стеф кога лажел, не допринесувал за потенцијално загрозување на здравје/живот на луѓе. Зарем заборави како ги линчуваа по темите за корона луѓето кои кај нас заразени идеа на работа? дај да не глумиме лудило, човекот направи неверојатна грешка, се друго е ок дури и фејк позитивен тест, ама она со посетување на евенти не го прават ни најголемите анти ковид фаци кои ги знам а беа заразени, човекот нема лоша душа, секако дека он не мислел да наштети на некого со одење на тие евенти, но они и неговите околу него не ни веруваат во ковид, ако веруваш ШАНСА нема да одиш така по евенти и кур да не ти чуе, крај на дискусија, искочи тежок идиот.
Зборуваме за лажно позитивен тест, не за одење заразен по настани, се разбира.

Stek prodava moral, omilen sportist i idol mu e Kobi Brajant, vsusnost u nik mu e tuka cela dekada, covek sto siluvase mlada zena i se spogodi so nea na sud za nad 2m dolari, jer bese nevin.
U megjuvreme go liferuvaa nejzinoto ime javno za da ona dobiva smrtni zakani od razulaveni stekovidni fanatici na Kobi vo Amerika sekojdnevno i psihicki da ja unistat i poremetat.

No na Stefan takozvani Kobe toa ne mu bese bitno i koga Kobi pregore u helikopterskata nesreka pisuvase zalopojki i referati nasekade niz netov velicejki go negovoto ime i prezime i sekako toj taka mal nebiten moment od negoviot zivot bese celosno izignoriran, ama sea ovde mi prodava moral pa kao Novak radi ova nikoj nemal da go saka i slicno, ko da go sakaa do sea milionskite fan bazi sto gi ima napateno bezbroj pati vo karierata. Gledam kako toa siluvanje na Kobi vlijaese na negovata kariera kako sportist, ikona stana, za mnogumina bozestvo i inspiracija. Do toj stepen toa se zaboravi sto novive generacii ne ni znaat na taa crna damka od negoviot zivot.

Mozete da zamislite ako Novak siluva nekoja i se spogodi ko Kobi, sto stekot i takvite ko nego ke pisuvaat togas, toa e taa net objektivnost koja vladee, se gleda samo toa sto nekomu mu odgovara i se prodava lazen moral. Od edna strana mi vospeva siluvac na zena, od druga mi drami za Novak, sekogas objektivniot stek Kobe.

Мора да го вратат Новак назад инаку сета нивна ковид стратегија е за курово здравје. А резултатите ќе одат се повеќе и повеќе во неповрат. После 2 години затворени како биволи не можат да прифатат дека останатиот дел нормален свет си функционира најнормално. Е тоа е целиот проблем. Никој никогаш не бил вратен само за техничка грешка освен ако не бил сомнителен муџа.

Во Авганистан повеќе слобода и разбирање ќе имаше Новак него во пустелијата поранешен затвор Австралија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom