Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.042
- Поени од реакции
- 62.063
Пак ќе ти речам, симни се од моралната планина. Да, шетање позитивен и гушкање со деца е неприфатливо. Лажење во апликација дека бил позитивен е маде од овца.А не мислиш дека е малце лицемерно да донира милиони за ковид борбата и потоа да се шета позитивен? Мислам, во ред, и јас и ти знаеме дека не шетал позитивен него дека тестот му е лажен, ама официјално он така има кажано и што да му правам сега освен да заклучам дека е гомно? Кур ме боли што донирал за све и свашта кога со овој потег се посрамоти пред цел свет. А не му е него само овој кикс, има еден тон глупирања у кариера али ни близу не се ко ова сега. Cheater.
Еве ти, не си излажал никогаш за документ? Не си добил печат со врски никогаш? Се по правила си живеел, така? Не си се огрешил никаде.
Милион долари секако не си донирал па за тоа не те прашувам

Со голема леснотија некако изговарате работи како “Кур ме боли што донирал за све и свашта кога...“ Неговите донации помогнале многу луѓе и спасиле животи. И сега тоа не било битно, туку битно било што сакал да ја преебе системот и да игра, при тоа не изложувајќи никого на ризик. Јас сум сигурен 100% дека и на тие мигрантите што по случајност се најде на исто место со нив, ќе им помогне финансиски после турниров.
Инает тераш ама ајде