Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е дека заобиколува правила, повеќе тенисери ја имаат истава дозвола а само за Новак се збори, зашто он јавно потврди дека оди со таква дозвола, другите ќутенката си ја тераат.Дека е најдобар, најдобар е. Сакам да сруши рекорд и да освои не еден, туку уште неколку гренд слемови. Ама па што се замислува со ова не ми е јасно. Правилата се тие за вакцинирањето, а тој си тера свој курч. И во ракомет е исто, не го разбирам инаетов со вакцините. Ако важат правилата за сите, важат и за него. На крај, има пари нека плати да му шибнат вода или евентуално ништо место вакцина и нека покаже печат и готово.
Ама Србија не е баш банана држава како нас, амбасадорот го викнале на разговор и биди сигурен дека нема да ја напушти и тој просторијата додека не го пуштат ЏокПроблемот е шо министерство за здравство му дале зелено светло да дојде, и сега таа некоја покраина/држава Викторија таму го ебе со други правни механизми.
Изолиран у соба без телефон со двајца чувари, небаре Бин Ладен е а не обичен спортист. Да сум јас нема да им стапнам веќе, да им се испосерам у тоа вазната од титула шо ја дават.
Многу пичкарска фашистичка држава испаднаа тоа кенгурите. Не само за Џокович, онака општо.
Новак сепак ќе настапува на АО, добил дозвола од властите иако е невакциниран, поради медицински причини.![]()
Не работата е исти правила за сите. Како тоа врвен спортист од медицински прични не можел вакцини да прима? Кого сака да прави будала? Ја не знам со кој памет идеше јасно беше дека цел турнир тоа ќе беше тема број еден. Осет нула.Читав троа на редит аустралиа. Луѓе коси корнат не можеле две години граница да поминат невакцинирани е зошто сега врвен спортист може.
Гледате која хипноза владее, стокхолмшки синдром... Не е проблем што ко глушец две години те држат заробен ами што друг се дрзнал да има слобода помине граница невакциниран!?